Cardelús acaba 11è a la primera cursa de Le Mans

Xavi Cardelús ha ocupat la 11ena posició a la primera de les dues curses de la categoria de MotoE programades per a aquest cap de setmana que s’ha disputat aquest dissabte al circuit francès de Le Mans.

La cursa d’aquesta tarda ha començat amb incident, ja que la caiguda de l’italià Casadei al segon revolt, ha provocat que es mostrés la bandera vermella i que, a la represa, la durada es retallés a 5 voltes.

L’andorrà s’ha posicionat be a la segona sortida, però, en arribar al segon revolt han caigut tres pilots davant seu i ha hagut de sortir-se de la pista per no topar contra cap de les motos caigudes. Això ha fet que perdés el contacte amb el grup format fins i tot per alguns dels pilots que duia al darrere en el moment de l’incident i ja no pogués remuntar atès que s’ha escurçat la durada de la cursa. Amb aquest resultat, ja suma 28 punts a la classificació del Campionat.

Al matí, a la E-Pole, Cardelús havia obtingut el 13è millor registre amb una volta ràpida de 1’46.051 que l’ha situat a 2.2 segons de la pole position.

El pilot del  Avintia Esponsorama Racing valora d’aquesta manera la primera de les dues curses que afronta aquest cap de setmana a Le Mans: “L’onzè lloc d’avui no és ni bo ni dolent com a resultat, però podia haver estat millor si no arriba a ser per l’incident del segon revolt. He recuperat un parell de llocs a la sortida i en arribar al segon revolt, han caigut tres pilots davant meu i per esquivar-los m’he hagut d’anar fora. De fet he estat punt de caure perquè he acabat passant entre una de les motos caigudes i la grava en un metre d’amplada. Per sort he pogut tornar a pista a l’onzè lloc i tot i que he mirat e remuntar, el fet d’haver deixat la cursa en 5 voltes després de l’incident de la primera sortida, no m’ha donat gaire opcions. Si no m’hagués hagut de sortir per evitar l’impacte amb els pilots caiguts, hauria estat setè o vuitè que és on ha acabat dos dels pilots que tenia darrere meu en arribar al segon revolt”.

La segona cursa del cap de setmana que posarà el punt i final a la temporada del la Copa del Món Enel de MotoE es disputarà demà diumenge a partir de les 15:40.

Deixa un comentari

Previous post Tudó es queda a poc més d’un segon del rècord d’Andorra dels 100 braça
Next post Per tu, Àlex !!