Cardelús acaba 8è a la darrera cursa de MotoE

Xavi Cardelús ha obtingut a la segona cursa del cap de setmana de la Copa del Món FIM Enel de MotoE disputada a Misano el millor resultat de la temporada ja que ha acabat situat al 8è lloc de la classificació final.

Tenint en compte que no hi ha hagut un entrenament previ després de la primera cursa d’ahir, l’equip no ha pogut fer canvis als settings de la moto i l’andorrà ha tingut avui els mateixos problemes que ahir i no ha pogut progressar gaire tot i que, al final ha acabat situat a la vuitena posició a causa de les sancions que hi ha hagut al final de la prova.

A la classificació final del Campionat, que s’ha acabat avui al circuit italià, el pilot andorrà ha sumat 8 punts més i ha acabat amb 21 punts.

Cardelús valora així la segona cursa del cap de setmana al circuit Marco Simoncelli de Misano:  “Quant a sensacions de pilotatge i posta a punt de la moto, la segona cursa que hem disputat avui a Misano ha estat fins i tot un pel més complicada que la d’ahir. La causa és que no hem pogut provar canvis a la moto per millorar els problemes d’ahir perquè hem sortit directes a pista sense fer cap entrenament previ i no era qüestió d’arriscar sense haver provat de fer algun canvi. Quan a ritme he anat més o menys com ahir i al final, els diferents incidents m’han donat la vuitena posició que crec que podia i havia estat millor si haguéssim treballat més en la moto. Sigui com sigui, un vuitè lloc cal valorar-lo com un bon resultat i una bona manera de tancar la temporada de la Copa del Món de MotoE. Les coses no han acabat d’anar com volíem i com pensàvem que podíem anar, ja que aspiràvem a més al llarg de tot l’any, però diferents circumstàncies ens ho han impedit. Vull agrair la confiança i el treball de l’equip al llarg de la temporada”.

 

Xavi Cardelus, MotoE race, San Marino MotoGP, 18 September 2021

Deixa un comentari

Previous post Els germans Domene guanyen el 50è Ral·li d’Andorra
Next post Andorra puja al podi en el Trial de les Nacions