Cardelús acabarà MotoE a Misano

Xavi Cardelús disputarà aquest cap de setmana les dues últimes curses de la temporada de la Copa del Món Enel de MotoE al circuit Marco Simoncelli de Misano.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing, arriba a aquesta última cita del campionat reservat a les motos elèctriques en un bon moment de forma i després d’haver aconseguit a Àustria el seu millor resultat en aquest Campionat amb la sisena posició que va sumar a la segona cursa del cap de setmana.

A tot això, cal afegir que el circuit on competirà dissabte i diumenge, és l’escenari on l’any passat va protagonitzar la seva millor actuació del 2021  classificant-se vuitè.

L’andorrà planteja així aquesta última competició de la temporada de MotoE: “Aquest cap de setmana tancarem la temporada de la Copa del Món de MotoE i el cert és que espero fer-ho amb dos bons resultats a les curses que disputarem dissabte i diumenge. Fa poc més d’un setmana, al Red Bull Ring, ja vaig demostrar que cal comptar amb mi a l’hora de parlar dels candidats a ocupar els cinc o sis primers llocs de cada cursa. Sense l’incident de dissabte, hauria pogut fer perfectament un altre Top6 o Top5 per afegir a la sisena posició que vaig aconseguir diumenge. Tant el meu  estat de forma com el treball que ha fet l’equip amb la moto malgrat les meves absències per lesió en algunes curses, ens han situat en una molt bona posició per a afrontar aquest últim assalt de l’any aspirant a fer-ho molt be. A tot això cal afegir que el circuit de Misano és un traçat que m’agrada força com va quedar palès l’any passat amb el vuitè lloc que vaig aconseguir. En definitiva, estic convençut que ens espera un gran cap de setmana, o si més no, treballarem al màxim perquè ho sigui”.

Com és habitual a la categoria, divendres quedaran definides les posicions de graella, dissabte es disputarà la primera cursa i diumenge la segona.

Deixa un comentari

Previous post Mika Marmol, nou jugador de l’FC Andorra
Next post Inter – Atlètic per iniciar el curs