Cardelús aconsegueix dos podis a Portimao

Xavi Cardelús s’ha retrobat amb el podi del Moto2 European Championship aquest diumenge a Portimao classificant-se tercer a la primera de les dues curses de la categoria y segon a la segona.

A la primera cursa, l’andorrà ha cedit algunes posicions a la sortida, però les ha recuperat en dues voltes i s’ha situat en un grup de quatre pilots que lluitaven pel podi. A partir d’aquí, ha esperat l’últim terç de la prova per atacar i disputar amb Alberto Surra el segon lloc que ha acabat en mans de l’italià per un marge de només 4 centèsimes e segon.

A la segona cursa, el de Promoracing ha aconseguit el millor resultat de la temporada amb un segon lloc en el qual s’ha situat des del principi de la cursa i s’ha defensat dels atacs de Roberto García per distanciar-lo al final i assegurar la posició.

Amb els punts aconseguits aquest diumenge, l’andorrà fa un important salt a la classificació provisional del Campionat i es situa en segon lloc amb 80 punts.

Cardelús valora d’aquesta manera els excel·lents resultats d’avui: “Estic molt content de com hem tancat aquet cap de setmana que va començar amb dificultats. A la primera cursa he comés una petita errada al principi i a més no acabava d’estar còmode amb el comportament del tren davanter i a la segona, resolta aquesta contingència, he estat molt consistent des del principi. El segon i el tercer lloc que he aconseguit avui són extraordinaris i a més, els necessitàvem després de no haver estat del tot be a Jerez i València. Retrobar-me amb el podi d’aquesta manera, per partida doble i pujar fins el segon lloc de la classificació del campionat, parlen molt be de la feina que estem fent i de la capacitat de reacció quan les coses no acaben d’anar del tot be.”

La pròxima cursa del Moto2 European Championship es disputarà el cap de setmana del 16 de Juliol al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Deixa un comentari

Previous post Jan Frodeno guanya l’IRONMAN 70.3 d’Andorra
Next post Les seleccions absolutes de bàsquet de preparació a Gibraltar