Cardelús amb bones sensacions a Motorland

Xavi Cardelús ha completat aquest dilluns una jornada d’entrenaments amb l’equip Stylobike de cara a preparar la primera cita del Moto2 European Championship que començarà a Estoril d’aquí a un parell de setmanes.

En aquest entrenament, que és l’únic previ a l’inici de la competició a causa de la situació viscuda per la crisi del Covid-19, l’andorrà ha compartit pista amb els seus dos companys d’equip, Niki Tuuli i Piotr Biesiekirski.

Al llarg de la jornada en la qual les temperatures han estat molt altes, Cardelús s’ha dedicat a recuperar sensacions sobre la Kalex equipada amb motor de 600cc, cobrir el màxim nombre de kilòmetres possible i començar a afinar els settings de la seva moto.

El pilot de l’equip Stylobike ha completat 70 voltes al traçat aragonès i els seus registres s’han situat a poc menys de 3 segons del record de la categoria de forma idèntica al que ha passat amb els seus companys d’equip.

Cardelús valora d’aquesta manera l’entrenament d’avui: “Ha estat un dia intens i esgotador, per les altes temperatures i pel fet de tornar a pujar a la moto després de molts mesos d’inactivitat. Hem complert objectius ja que es tractava, sobretot, de recuperar sensacions perquè no havia pilotat aquesta moto des del 2018. Tot i això, m’he sentit be des del principi i he estat el pilot de l’equip que més voltes ha fet. També hem treballat un pel en la posta a punt tot i que aquest no era l’objectiu avui, com tampoc ho era plantejar una volta o un time-attack. Malgrat tot, m’he quedat a uns 3 segons dels millor registres del circuit en Moto2 i he rodat en els mateixos temps que els meus companys que sí que van competir amb aquesta moto l’any passat. En definitiva, ha estat una jornada profitosa i una primera presa de contacte positiva de cara a la temporada que començarà a Portugal en pocs dies. Les circumstàncies han fet que no haguem pogut disposar de més dies d’entrenaments, però això ens ha passat a tots i el més important és poder tornar a l’activitat després dels mesos d’aturada a causa de la pandèmia del Covid-19”.

Deixa un comentari

Previous post La Pal Skimo Femení recapta 4.200€
Next post Enorme Morabanc !!