Cardelús amb sensacions positives a Motorland

Xavi Cardelús ha disputat aquest divendres les dues primeres sessions del Gran Premi Michelín d’Aragó de Moto2 en el que substitueix al lesionat Arón Canet a l’equip Kipin Energy Aspar Team.

En una jornada marcada per les baixes temperatures que han provocat l’endarreriment de les sessions matinals, Cardelús ha tornat al Campionat del món pilotant la Speed Up, una moto totalment nova per a ell i els resultats d’aquesta primera presa de contacte han estat força positius.

A la primera de les dues sessions ha fet una volta ràpida de 1’56.772 que el situava a 3.4 segons del millor registre de la categoria. Un cop acabada d’ajustar la moto a la seva posició de pilotatge i mides, la segona sessió ha estat més positiva ja que ha millorat els seus temps en 1.3 segons i amb un 1’55.452 s’ha situat al 27è lloc a 2.7 de la millor volta ràpida.

Cardelús comenta la feina feta avui a Motorland “En general crec que ha estat una jornada força positiva i que hem complert els objectius. A la primera sessió es tractava sobretot d’acostumar-me a una moto que no he pilotat mai. Abans de sortir, al box, hem ajustat semimanillars i la resta d’elements de la moto que s’han d’adaptar a la meva posició i les meves mides, però en començar a rodar, he vist que no estava en una posició còmoda i m’he centrat a fer quilòmetres i adaptar-me a les característiques de la Speed Up. De cara a la segona sessió, ja hem canviat tot el que s’havia de canviar en aquest sentit i he començat a treballar amb el neumàtic dur amb el que no m’he acabat de sentir a gust. Tot i això he millorat els meus temps d’un segon i 3 dècimes i m’ha situat a 2.7 segons de la millor volta de la categoria. Aquest sessió ha servit, sobretot per determinar el camí  seguir en quant als settings de la moto i demà poder fer més passos endavant amb més rapidesa per millorar els temps, sentir-me més còmode pilotant-la i escalar posicions a partir del 27è lloc que he ocupat avui”.

Dissabte, a partir de les 11:25 es disputarà la tercera sessió d’entrenaments lliures i, a les 15:10 ho faran els classificatoris que decidiran la composició de la graella de sortida de la cursa de diumenge (12:20).

Deixa un comentari

Previous post Visita d’Espelleta a Palsson
Next post Quatre esquiadors de la FAE donen positiu per Covid-19