Xavi Cardelús disputarà al pròxima temporada el Moto2 European Championship amb l’equip Promoracing. El pilot andorrà, torna, d’aquesta manera a la formació en la qual va començar a córrer a la categoria de Moto2 i ho va fer a les temporades 2015 i 2016 abans d’incorporar-se a l’Stylobike Team amb el qual ha estat competint al llarg de les últimes temporades.

Cardelús, que tindrà la condició de pilot número 1 a la formació propietat de Raúl Jara valora d’aquesta manera la seva incorporació a l’equip Promoracing: “Començar un nou projecte sempre és un fet il·lusionant i engrescador i el fet de tornar a l’equip amb el que vaig fer el salt a Moto2 després d’haver corregut a Moto3 és un altre factor important a tenir en compte. Tant el Raúl Jara com la resta de membres de l’equip m’han mostrat la seva confiança fins el punt que tindré la condició de primer pilot de la formació i sortirem amb l’objectiu de lluitar pel títol a l’Europeu de Moto2. M’han  preparat un pla de treball i entrenaments molt intens que ens ha de portar a tornar a fer un nou salt qualitatiu i tenir les màximes aspiracions  la  temporada 2021. Crec que estic en el moment òptim de maduració com a pilot i estic convençut que ho farem molt be. També vull agrair el treball i el suport que he tingut al llarg de les últimes quatre temporades a l’Stylobike Team. Tots els seus membres han estat com una família per mi i m’han ajudar a créixer com a pilot brindant-me el seu suport incondicional en tot moment”.

Per la seva banda, el propietari de Promoracing, Raúl Jara, valora la incorporació de Cardelús en aquests termes: “Estic molt content de tornar a treballar amb el Xavi i de la seva tornada al nostre equip. Al llarg de les últimes temporades ha anat completant les etapes necessàries  i creixent i madurant com a pilot en aspectes que necessiten temps per desenvolupar-se, de manera que estem convençuts que està preparat per fer el salt definitiu i pensar en lluitar pels màxims objectius a  l’Europeu de Moto2. Nosaltres apostem al cent per cent per ell i serà el nostre primer pilot la pròxima temporada. Per la nostra part, posarem tot el nostre potencial tècnic i humà a la seva disposició per estar en condicions de lluitar pels podis de cada cursa que disputem i hem dissenyat un pla de treball molt intens per fer-ho possible. A tots els membres de l’equip ens il·lusiona aquesta segona etapa del Xavi a Promoracing”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post Presentada les Crèdit Andorrà GS
Next post La Skyrace Comapedrosa, el 25 de juliol de 2021