Cardelús de ple en l’adaptació a la Kalex a Motorland

Xavi Cardelús ha disputat aquest divendres les dues sessions d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Aragó que aquest cap de setmana compta amb la seva participació com a wild-card a la categoria de Moto2.

En la seva tornada al Campionat del Món de la categoria, el pilot de l’equip Promoracing ha dedicat la jornada a treballar en la posta a punt de la moto i a adaptar-se al seu pilotatge en aquest circuit on no havia corregut amb la Kalex del Campionat del Món equipada amb el motor Triumph de major cilindrada que l’Honda que fa servir a l’Europeu. També l’equip ha hagut de treballar amb una moto que no fa servir habitualment. De la primera a la segona sessió d’entrenaments ha millorat els seus registres en un segon i tres dècimes per acabar la jornada amb una volta ràpida de 1’54.929 i situat a 2.1 segons de la millor volta de la categoria i en la 30ena posició. En total, ha sumat 27 voltes al traçat aragonès.

Cardelús valora d’aquesta manera les dues sessions d’entrenaments lliures que ha disputat aquest divendres a Motorland: “Avui ha estat un dia intens i de moltes proves i aprenentatge per mi i per l’equip perquè tots plegats hem anat descobrint aquesta moto amb la que no competim habitualment. Hem dedicat el dia a arrodonir l’adaptació a la Kalex del mundial i el seu motor més potent que el de la de l’Europeu i, tant la millora de la primera a la segona sessió, com el fet ‘haver-me quedat a dos segons i molt poc del millor temps del dia o a mig segon d’un bon grapat de pilots habituals del Campionat, ja és una referència positiva per començar el cap de setmana. Al final hem fixat una base a partir de la qual hem de seguir treballant. Toca seguir polint detalls de la posta a punt demà a la sessió del matí perquè el marge de millora encara és gran, treballar pensant en el ritme de cursa i seguir sent el màxim competitiu possible”.

Dissabte a partir de les 10:55 es farà la tercera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi i a les 15:10 començarà l’entrenament classificatori que definirà la composició de la graella de sortida de la cursa programada per diumenge a partir de les 12:20.

 

 

 

Deixa un comentari

Previous post Copa Catalana i Copa d’Andorra a La Serradora de Santa Coloma
Next post Semifinals de canoa per Doria i Pellicer

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint