Cardelús de test a Almeria

Xavi Cardelús i l’equip Promoracing han estat entrenant al circuit d’Almeria aquests dijous i divendres per preparar la temporada del Moto2 European Championship on, el pilot andorrà, es presenta com a un dels protagonistes destacats.

Al llarg d’aquestes dues jornades de test, el pilot i el seu equip s’han centrat sobretot en adaptar la Kalex al pilotatge de Cardelús i començar a fixar els reglatges bàsics de la moto, a partir dels quals anirà evolucionant cursa a cursa al llarg de la temporada.

L’andorrà ha cobert 120 voltes al traçat andalús al llarg d’aquests dos dies d’entrenaments i el treball fet ha servit, sobretot, per recuperar sensacions amb la Moto2 i posar-la a punt. En aquesta segona jornada el treball ha consistit sobretot a rodar amb neumàtics usats per treballar ritmes i els finals de cursa.

Cardelús valora d’aquesta manera, els dos dies de test a Almería: “Al llarg d’aquests dos dies hem fet un treball força positiu como ho demostra el fet que cada cop que he pujat a la moto m’he sentit més  gust. Es tractava d’acumular quilòmetres adaptant-me als reglatges de la Kalex de Promoracing i també de modificar la seva posta a punt per adaptar-la al meu pilotatge. Ahir vaig rodar amb neumàtics nous i avui ens hem centrat més en els usats per entrenar els finals de cursa. En total he fet 119 voltes, 68 ahir i 51 aquest divendres. Crec que hem fet un bon treball i hem d’estar satisfets amb el resultat de la feina feta en aquest circuit que ens permet seguir avançant cap a la temporada i posar una base sòlida sobre la que anar millorant i evolucionant a mida que s’acosta l’inici de l’Europeu de Moto2”

Per la seva banda, Raúl Jara, propietari de l’equip, comenta: “Marxem d’Almeria força satisfets amb la feina feta. Aquest test de dos dies ha servit per continuar adaptant-nos els uns als altres i seguir avançant en la configuració de la moto de cara a una temporada que serà molt exigent, en la que ens plantejarem els objectius més ambiciosos. Estem cobrint les diferents etapes de preparació de forma satisfactòria i això és el més important”

El pròxim test de Moto2 està previst al circuit portuguès d’Estoril.

Deixa un comentari

Previous post El futbol i el futbol sala andorrà jugaran sense públic
Next post Estevez i Marín es classifiquen per a les finals de la Copa d’Europa de Lenk