Cardelús es classifica 4t i sortirà de la segona fila a Estoril

Xavi Cardelús disputarà les dues primeres curses de la temporada al Moto2 European Championship demà a Estoril sortint des de la segona fila de la graella després d’obtenir avui el 4rt millor registre a la jornada d’entrenaments classificatoris de la cursa.

A la primera de les dues sessions classificatòries, l’andorrà ha obtingut el tercer millor registre amb una volta ràpida e 1’39.907 i s’ha quedat e mig segon del millor temps de la categoria. Al segon entrenament classificatori, que ha estat més lent, la millor volta seva ha estat de 1’40.180 i s’ha classificat al quart lloc, el mateix que ha ocupat a la classificació combinada.

Cardelús comenta així el que ha passat aquest dissabte a Estoril: “Aquesta jornada d’entrenaments classificatoris ha estat força positiva malgrat les 36 mil·lèsimes que m’han separat del tercer lloc i, per tant, de la primera fila de la graella. A la tarda la pista estava més lenta, m’ha costat fer una volta ràpida amb neumàtic nou i no he pogut millorar els temps del matí malgrat que la meva volta ideal sumant els parcials hauria estat un 39.6. Al marge de tot plegat és important destacar que al llarg de tots els entrenaments he tingut un bon ritme i això pot ser transcendental de cada a les dues curses de demà. Sortiré obrint la segona fila de la graella, just pel darrere del pilot que ha aconseguit la pole i, per tant, tindré opcions de poder avançar els altres dos pilots que sortiran per davant meu a la dreta de la primera fila de la graella. L’objectiu és el podi perquè, el que està clar és que només la constància i la regularitat en els primers llocs ens han de permetre estar en condicions de lluitar pel títol al final de la temporada.”

 Les dues curses de demà que han de començar a les 13:00 i les 16:00 (hora nostra) estan programades a 17 voltes cadascuna.

Deixa un comentari

Previous post Victòria 74-59 davant l’Alacant. Match Ball !!
Next post Els juvenils de l’HC Serradells, campions de lliga