Cardelús es queda sense puntuar a Motorland

Xavi Cardelús no ha puntuat a la cinquena cita de la temporada del Moto2 European Championship disputada avui al circuit de Motorland de la que només ha corregut una de les dues curses programades ja que l’accident mortal que hi ha hagut a la categoria de Moto3 on ha perdut la vida Hugo Millán ha provocat que es suspenguessin totes les curses que quedaven per disputar-se.

A la primera de les curses de Moto2 que si que s’ha disputat, Cardelús s’ha situat tercer després de superar la primera meitat de la prova en la que havia sortit des de la segona fila de la graella i quan mirava de distanciar-se del quart classificat per rodar en solitari ha perdut el control de la roda davantera e la seva Kalex i s’ha anat per terra sense poder tornar a la cursa.

A la classificació provisional del Campionat, l’andorrà ha cedit una posició i ara és quart.

El pilot de Promoracing explica d’aquesta manera el que ha passat avui a les dues curses disputades a Motorland: “D’entrada avui és una dia trist, molt trist per tots plegats a causa de la mort de l’Hugo Millán a la cursa de Moto3. Tots venim a les curses a gaudir i avui marxem plorant i molt tristos. A la primer cursa de Moto2, que ha estat la única que s’ha disputat finalment he progressat fins la tercera posició i quan, a set voltes del final he mirat de seguir apretant per distanciar els rivals, he comet una errada, potser de precipitació i m’he anat per terra perdent el control de la roda de davant de la meva moto. Una llàstima perquè podia haver tornat a pujar al podi i tenia el ritme per fer-ho, però avui, tot això perd importància per la tragèdia que hem viscut. Les curses són curses; la vida és el que realment importa per sobre de tot”.

La pròxima prova del Moto2 European Championship es disputarà al circuit de Jerez el cap de setmana del 22 d’Agost.

Deixa un comentari

Previous post Tres corredors de l’Ski Plaza Cycling Team al Trofeu Baix Penedès
Next post Arinsal, la capital de l’Sky running