Cardelús fa el 12è millor temps a la e-pole de la primera prova del mundial de moto-E

Dotzena posició de Xavi Cardelús a la seva primera E-Pole a la Enel MotoE World Cup.  A la categoria de motos elèctriques, la classificació es decideix en una sessió en la qual els pilots roden en solitari fent una volta de llançament i una altra en la qual tracten de fer el registre que els situa a la graella de sortida de les curses.

A la tercera sessió d’entrenaments lliures disputada al matí, el pilot andorrà ha fet un temps pràcticament idèntic a la seva millor volta d’ahir amb un registre de 1’50.181 i s’ha situat al 15è lloc de la classificació combinada dels tres entrenaments lliures i a 1.6 del millor temps de la categoria.

En la seva primera E-Pole, Cardelús ha millorat en tres dècimes de segon la volta ràpida i amb un registre de 1’49.710 s’ha classificat dotzè a un segon i menys d’una dècima de la primera Pole Position de la temporada.

L’andorrà explica la nova experiència viscuda avui a Jerez amb la disputa de la E-Pole i el seu resultat:  “Estic força satisfet tot i que encara podia haver fet algunes coses més be avui. He pilotat d’una manera més efectiva i això ha implicat exigir més a la moto. Per aquest motiu encara podem fer alguna cosa més per optimitzar el seu rendiment. Malgrat això, el dotzè lloc, les tres dècimes millorades respecte a ahir i la diferència de només 1 segon respecte a la Pole són motius per estar contents. Era la primera vegada que m’ho havia de jugar tot a una sola volta i això et genera la pressió de buscar l’equilibri entre arriscar i no fer una errada que t’enfonsi a la graella de sortida. De cara a la cursa de demà, les tres primeres voltes seran molt importants per no cometre errades i situar-se i, a partir d’aquí, caldrà veure com evoluciona el rendiment de la moto que, segurament, no serà el mateix a partir de poc més de la primera meitat de la cursa. Si més no, serà la primera vegada que ho experimentaré.”

La primera cursa de la temporada d’aquest campionat del món reservat per a motos elèctriques es disputarà demà a partir de les 10:05 i està programada a 7 voltes.

Deixa un comentari

Previous post El campus Xavi Andorra de karate acaba amb èxit rotund
Next post Tercer lloc de Kilian Folguera a la CRI de Copa Catalana