Cardelús fa una nova passa al davant en els classificatoris de Le Mans

Xavi Cardelús s’ha situat a la 25ena posició a la sessió classificatòria del Gran Premi de França i demà sortirà des de la 9ena fila de la graella de la cursa de Moto2 que tindrà el circuit de Le Mans com a escenari.

A l’última sessió lliure del cap de setmana (primera del dia d’avui) el pilot de Fantic Racing ja ha començat millorat en tres dècimes el seu millor registre d’ahir amb una volta ràpida de 1’36.936 que ha marcat en la seva segona sortida a pista després de fer una tanda inicial de 10 voltes que tenia com a objectiu acabar de treballar alguns detalls dels settings de la seva Kalex.

A la Q1, ha tornat a baixar la seva volta ràpida i ha aconseguit un temps de 1’36.662 molt proper als 4 pilots que l’han precedit a la classificació. Aquest registre l’ha aconseguit al primer intent amb neumàtic nou a la primera de les dues sortides a pista.

La previsió meteorològica de demà assenyala possibilitats de pluja, un escenari en el qual Cardelús millora les seves prestacions respecte els seus rivals més immediats tot i que les condicions són, al mateix temps, més perilloses i exigents.

L’andorrà explica en aquests termes el que ha passat aquest dissabte a Le Mans: “Estic content de com han anat les coses perquè cada cop que he sortir a pista he anat millorant els meus temps. Crec que he fet el millor classificatori del que portem de temporada i que estem seguint la línia ascendent que ja va començar fa un parell de setmanes a Jerez. Tot i això soc conscient que encara falta i que cal seguir avançant i la mostra més clara és que quadrant els meus millors parcials, hauria fet una molt millor volta. D’altra banda, estar més a prop dels pilots que tinc immediatament al davant em fa afrontar la cursa de demà amb bones sensacions.”

La cursa es disputarà diumenge a partir de les 12:15 i els pilots de la categoria de Moto2 hauran de cobrir 22 voltes al traçat francès.

Deixa un comentari

Previous post Gaetan Fetaud guanya la I Duatló d’Andorra
Next post Rècord Nacional d’Aina Cinca en els 1500m

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint