Cardelús no queda del tot satisfet dels classificatoris de Jerez

La jornada d’entrenaments classificatoris disputada aquest divendres al circuit de Jerez per definir les posicions de les graelles de sortida de les curses de dissabte i diumenge no ha estat del tot senzilla pel Xavi Cardelús que sortirà des de la tercera fila després d’haver-se classificat 12è.

L’andorrà havia de millorar les seves sensacions al llarg d’aquesta jornada per poder aconseguir el millor registre possible, però a la primera no ha estat possible ja que els pilots de la categoria de Moto2 han sortit a pista a les 9 del matí i l’asfalt havia baixat uns 15 graus de temperatura. Dels 35 a 40 d’ahir a la mateixa hora, havia passat als 25. Aquesta circumstància a incidit directament en el comportament dels neumàtics. La volta ràpida ha estat de 1:45.274.

A la segona sessió, el panorama ha canviat i ja a la primera sortida a pista, el pilot de l’Stylobike Team ha marcat un 1:44.590 que millorava en 4 dècimes la seva volta ràpida d’ahir tot i que això no ha estat del tot suficient per garantir la seva presència a la segona fila de la graella.

Cardelús valora el que ha passat en aquests entrenaments classificatoris: “Avui les coses no han acabat d’anar del tot com m’esperava a les sessions classificatòries tot i que he anat millorant els temps i també ho han fet les sensacions sobre la moto. Necessitava acabar de sentir-me a gust sobre la moto i a la primera sessió, la diferencia de temperatura de l’asfalt no ens ha ajudat gens perquè ha incidit molt en el comportament dels neumàtics. A la segona, amb més temperatura, la cosa ja ha anat diferent d’entrada, però no ha estat del tot suficient per poder classificar-me entre els sis primers i demà i diumenge tocarà sortir be i recuperar posicions a les primeres voltes per optar al Top5. Per la suma dels millors parcials, podria haver rodat en 43 alts, però no ha acabat de sortir una volta bona, a la segona sessió en part, pel vent que s’ha aixecat en algunes zones. Demà tocarà estar molt atent a la sortida i marcar un ritme constant que em permeti remuntar”.

 Dissabte es disputarà la primera de les dues curses del cap de setmana. Està programada a 17 voltes i començarà a les 12:00.

Deixa un comentari

Previous post Luís Blanco, la tercera renovació del FC Santa Coloma
Next post La Purito es cancel·la