Cardelús recull els fruits del treball dur i puja al podi de MotorLand

Xavi Cardelús ha sumat a Motorland el seu primer podi de la temporada en classificar-se tercer a la primera de les dues curses de la categoria disputades aquest diumenge. A la segona ha tingut força mal sort d’entrada amb una petita averia y ha caigut a la vuitena volta quan havia remuntat 15 posicions y estava a punt de posar-se cinquè.

A la primera de les dues curses del dia, l’andorrà ha estat fins i tot qui ha marcat la volta ràpida amb un temps de 1’55.255 per acabar a 7 segons dels dos primers classificats després de fer una bona sortida, situar-se quart a la tercera volta i tercer a la vuitena.

Precisament, la vuitena volta ha estat el punt on s’ha acabat la seva segona cursa del dia. El pilot de l’Stylobike Team ha hagut de sortir des de l’última posició de la graella perquè ha tingut un problema elèctric a la warm-up lap, però al final de la primera volta ja era novè i ha seguit remuntant fins que just al final de la recta d’arribada, quan mirava de superar el japonès Hada i situar-se al cinquè lloc, ha caigut. A la classificació del Campionat ocupa el 6è lloc amb 63 punts

Aquest és el balanç que fa Cardelús del que ha passat a les dues proves disputades al circuit aragonès: “Des de primera hora del matí, tenia clar que avui tocava sortir be i mossegar a les primeres voltes perquè per ritme, podia estar amb els de davant. Així ho he fet a la primera cursa i el podi ha estat la recompensa. A més, he fet la volta ràpida. Aquest primer podi de l’any és la recompensa a la feina ben feta per tots plegats i la demostració del pas endavant donat. A la segona cursa, el plantejament era el mateix, però en sortir a pista se m’ha aturat la moto per un problema elèctric i he hagut de sortir l’últim! En una sola volta m’he posat novè i després he seguit recuperant el terreny que havia cedit pel fet d’haver sortit des del fons de la graella. En començar la vuitena volta, tenia Hada i el cinquè lloc al meu abast, però en arribar al primera frenada, ell ha frenat un pel massa, jo ho he fet tard per mirar de passar-lo i ens hem anat pel terra. Encara quedava força cursa i, e no haver caigut, hauria estat fregant el podi tenint en compte el ritme que portava. Ha estat un pel agredolç al final, però crec que el balanç d’aquest diumenge ha de ser més que positiu”.

 

La pròxima cita del Campionat serà al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana els dies 31 d’Octubre i 1 de Novembre. Abans, el pilot andorrà participarà a les dues últimes curses de la temporada de la Copa del Món de MotoE.

Deixa un comentari

Previous post Bon cap de setmana pel CTT Valls del Nord
Next post Jiménez Kasintseva derrota 6-2 i 6-4 a Roignot i passa a segona ronda de Roland Garros

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint