Cardelús reprèn la competició a Jerez

Xavi Cardelús i el Moto2 European Championship visiten el circuit de Jerez aquest cap de setmana amb motiu de la tercera cita de la temporada. D’aquesta manera, el pilot andorrà torna a l’escenari on fa unes setmanes va competir a la Enel MotoE World Cup de motos elèctriques coincidint amb els dos Grans Premis de MotoGP que es van disputar al traçat andalús.

Aquesta visita a Jerez preveu entrenaments lliures des de dimecres per preparar dues curses que han estat programades dissabte i diumenge arran dels canvis al calendari provocats per la pandèmia de la Covid-19.

Cardelús arriba a la tercera cita de l’Europeu de la temporada ocupant la sisena posició de la classificació provisional del Campionat amb 31 punts i dues cinquenes posicions com a millors resultats.

El pilot de l’equip Stylobike planteja d’aquesta manera la visita a Jerez: “Tornem a l’acció després d’un mes d’estar aturats pel que fa a la competició i, de nou, m’esperen dues curses al llarg del cap de setmana tot i que aquesta ocasió serà un pel diferent perquè no es disputen el mateix dia i això sempre és bo perquè la primera no condicionarà tant la segona ni des del punt de vista del cansament, ni des de molts d’altres. Començarem a entrenar amb sessions lliures a partir de dimecres i crec que m’anirà força be ja que l’última vegada que vaig competir ara fa un mes, va ser al mateix circuit però sobre l’Energica de MotoE i ara toca pujar-se a la Kalex de 600cc que es comporta de forma radicalment diferent. A les primeres sessions tocarà recuperar sensacions i readaptar-se al pilotatge de la Kalex, però no serà massa complicat. L’objectiu d’aquesta tornada a la competició de Moto2 és el de consolidar la meva posició en el Top5 de la categoria. Pel que he vist fins ara, al marge dels dos primers classificats, estem un grup de 5 ó 6 pilots que podem optar a lluitar pel podi. Espero que aquesta situació es comenci a donar ja a Jerez, un circuit on em trobo força a gust”.

La cursa de dissabte començarà a les 12 del migdia i la de diumenge una hora més tard. Totes dues estan programades a 17 voltes.

Deixa un comentari

Previous post Les psicòlogues esportives
Next post La FAF renova amb Macron