Cardelús segueix amb bones sensacions a Estoril

Xavi Cardelús ha disputat aquest diumenge al circuit d’Estoril la segona jornada d’entrenaments lliures prèvia a la primera cita de la temporada a l’Europeu de Moto2 que es posa en marxa a terres portugueses.  En aquesta segona jornada només hi ha hagut dues sessions de 40 minuts de durada cadascuna.

A la primera de les dues sessions, l’andorrà ha marcat una volta ràpida de 1:42,2 que ha estat el cinquè millor registre de la tanda i l’ha situat a mig segon del seu company d’equip Niki Tuuli i a un segon just del millor temps. A la segona, disputada al migdia, el seu millor registre ha estat de 1:42.3, també el cinquè millor.

La jornada d’avui ha estat centrada sobretot a prendre les últimes decisions pel que fa a les suspensions de la seva moto i a entrenar la consecució d’una volta ràpida de cara als entrenaments classificatoris que es faran demà a partir de les 11:55 (hora portuguesa)

Cardelús fa el següent balanç de l’última jornada d’entrenaments lliures prèvia a aquesta primera cita del Moto2 European Championship: “Ha estat un dia força positiu i les coses han anat força be a la jornada d’avui. Tant a la primera com a la segona sessió. De fet, a la primera hem tingut uns petits problemes que hem pogut solventar i millorar de cara a la segona, però el fet que la temperatura fos molt més alta, ha provocat que no pogués millorar encara més el meu registre del matí. Al llarg d’aquests dos dies d’entrenaments lliures hem fet molt bona feina i estem en bones condicions per a afontar els entrenaments classificatoris i les curses”.

Demà es disputaran ja els dos entrenaments classificatoris a partir de les 11:55 i les 15:40 (hora portuguesa) i les dues curses d’aquesta categoria estan programades per dimarts a les 12:00 i les 15:00 (una hora més aquí)..

 

Deixa un comentari

Previous post Maria González torna al CAR a preparar l’Europeu
Next post El FC Ordino es presenta amb 9 a jugar davant l’Engordany