Cardelús segueix millorant a Motorland en Moto2

La primera jornada d’entrenaments lliures del Gran Premi Liqui Moly de Teruel ha estat força positiva per Xavi Cardelús ja que, no només ha baixat els seus registres, sinó que s’ha situat molt més a prop dels pilots més ràpids de la categoria.

Cardelús, que continua substituint el lesionat Arón Canet a l’equip de Jorge Martínez “Aspar”, ha marcat un registre de 1’53.968 a la segona sessió de la jornada i s’ha quedat a dos segons justos de la millor volta del dia a la categoria de Moto2 millorant en mig segon  el seu registre del cap de setmana passat. La posició en que ha acabat aquesta primera jornada d’entrenaments del cap de setmana és la 28ena tot i que quest té poca transcendència davant de la progressió mostrada quant al seu rendiment.

Ja a la sessió del matí el pilot andorrà ha rebaixat en 3 dècimes de segon la seva millor volta dels entrenaments del cap de setmana passat i, amb un temps de 1’54.219 s’ha situat a només 1.6 segons del millor registre de la sessió.

El pilot del Kipin Energy Aspar Team valora d’aquesta manera el que ha passat avui: “Tal com podia esperar, la jornada d’entrenaments lliures ha ant bé des del punt de vista de seguir millorant ja que hem partit de la base que vàrem establir el cap de setmana passat. Tant des del punt de vista de seguir millorant la meva adaptació a la Speed Up, com en l’aspecte d’anar finant, cada cop més, la posta a punt de la moto. Al matí, a l’FP1 ja he fet un altre pas endavant pel que fa a la volta ràpida, la diferència respecte el millor temps de la categoria i també amb els pilots que m’han precedit a la classificació i a la tarda he continuat baixant els meu temps i escurçant diferències. Hem treballat força amb els neumàtics i sobretot amb el compost més dur pensant sobretot en la cursa de diumenge ja que hem preferit això en comptes de fer servir el tou que m’hauria permès rodar un pel més ràpid, però ens hauria donat menys informació de cara a la cursa. Estic força satisfet per la feina feta avui.”

Demà dissabte es disputarà la tercera sessió d’entrenaments lliures a partir de les 11:55 i els classificatoris estan programats per a les 15:50.

Deixa un comentari

Previous post El Comú d’Andorra la Vella vol iniciar quan abans millor, les obres de reconstrucció de Serradells
Next post Vinyes, per responsabilitat, torna d’Asturies i es confina a casa