Cardelús sisè a la primera de les tres curses de MotorLand

Xavi Cardelús ha ocupat el 6è lloc a la classificació de la primera de les tres curses del Moto2 European Championship programades per a aquest cap de setmana al circuit de Motorland que s’ha disputat en condicions de vent i baixes temperatures ja que la pista no superava els 18 graus.

El pilot de l’Stylobike Team ha cedit posicions a la sortida, però a la segona volta ja s’havia situat al setè lloc darrera el japonès Hada, amb qui ha anat lluitant al llarg de tota la cursa. L’ha superat per posar-se sisè a la setena volta i cedir un lloc tres voltes més tard. A l’última, Cardelús ha tornat a passar el seu rival per acabar obtenint la sisena posició. La seva volta ràpida en cursa ha estat de 1’56.538. Ara ocupa el vuitè lloc a la classificació provisional del Campionat a dos punts de la sisena posició.

El pilot andorrà explica d’aquesta manera el que ha passat avui al traçat aragonès: “La sortida i la primera volta han estat les claus que m’han impedit aconseguir avui un millor resultat a Motorland. No he sortit massa be i a la primera volta no he pogut recuperar posicions. A partir de la segona, ja he començat a fer el meu ritme i m’he quedat lluitant amb Hada. Tenia millor ritme que ell, però m’ha costat passar-lo i això ha possibilitat que no pogués contactar amb el grup de davant. A poques voltes del final he tingut un problema amb el shifter que m’ha fet perdre un pel la concentració, però he tornat a centrar-me i esperar el moment oportú per atacar Hada a l’última volta  i situar-me sisè, que era el millor que podia aconseguir ja a la recta final de la cursa. Així doncs, l’he atacat i m’he protegit a l’últim revolt per evitar que m’avancés. Demà espero fer una millor sortida i poder estar més endavant”. 

 

Deixa un comentari

Previous post Gerardo Rubio, nou porter de l’Inter Escaldes
Next post El Morabanc Andorra es queda a un pas del triomf davant el Joventut