Cardelús sortirà 13è a Misano

Xavi Cardelús s’ha classificat a la 13ª posició a la E-Pole del la Copa del Món Enel de MotoE disputada aquest dissabte al circuit italià de Misano.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing ha començat la jornada millorant la seva volta ràpida de tres dècimes de segon a la tercera sessió d’entrenaments lliures (primera de la jornada) en la qual ha fet un temps de 1’45.402 que l’ha deixat a 1.9 del millor registre a la classificació combinada dels tres entrenaments lliures.

A la sessió classificatòria, en la qual els pilots de MotoE tenen una sola volta llençada i en solitari per aconseguir el temps que els dona la posició a la graella de sortida de la cursa, l’andorrà ha fet el 13è millor temps que el farà sortir demà des de la 5ena fila de la graella. La seva volta ràpida ha estat de 1’44.847, 8 dècimes de segon millor que el registre que havia aconseguit al matí i s’ha quedat a només 1.2 segons de la pole position fent un important pas endavant respecte les tres sessions d’entrenaments lliures prèvies a la E-Pole.

Cardelús valora així el que ha passat avui al circuit italià: “El balanç d’aquesta jornada es força positiu perquè he continuat progressant cada vegada que he sortit a pista. Al matí ja he baixat els meus temps d’ahir malgrat que encara estava lluny dels primers, però a la E-Pole les coses han anat més be i m’he situat a poc més d’un segon de la pole. L’equip ha fet un bon treball i hem resolt els petit problemes que teníem ahir. La moto ha anat més be. Crec que encara podia haver anat un pel millor a la tarda, ja que al matí, en no tenir gomes noves, no he pogut aprofitar a fons els canvis que havien fet a la moto i això ha fet que a la tarda em deixes alguna dècima que podia haver millorat encara més els meus temps. Malgrat això estic content. De cara a demà, novament, la sortida serà vital perquè, tenint en compte que les curses són a poques voltes i el potencial de les motos gairebé idèntic, cal situar-se be al principi perquè remuntar resulta més complicat. L’objectiu no deixa de ser el Top10”.

 

 

Deixa un comentari

Previous post Serni Ribera, campió de Catalunya U14 d’escacs
Next post Primera jornada de TrialGP a Pobladura de las Regueras