Cardelús sortirà 27è als Estats Units

Xavi Cardelús prendrà demà la sortida del Gran Premi de les Amèriques des de la 27èna posició tal com han determinat les sessions classificatòries que s’han fet avui al traçat dels Estats Units.

La primera sessió del dia ha estat positiva per a l’andorrà ja que ha millorat en un segon i 3 dècimes la seva millor volta d’ahir i, malgrat que els seus rivals també ho han fet, ha retallat de mig segon la diferència amb els millors registres de la categoria. La seva volta ràpida ha estat de 2’10.542.

Finalment, a la Q1, el pilot de Fantic Ràcing ha rodat dues dècimes de segon més lent que al matí i s’ha classificat 13è del grup de 15 pilots que disputaven aquest entrenament. Aquest resultat, combinat amb el de la Q2 el situa a la novena fila de la graella per demà.

Cardelús explica en aquests termes el que ha passat avui a la segona jornada de treball al Circuit de les Amèriques: “Avui hem millorat, però no ha estat suficient perquè tothom ha anat rapidíssim i també han rebaixat els registres que van aconseguir ahir. Hem fet un petit pas endavant ja que he estat més d’un segon per sota dels meus temps d’ahir i, sobretot, la diferència respecte els pilots que m’han precedit s’ha reduït de prop de mig segon. Indubtablement encara queda camí per fer quant a posta a punt de la moto i estratègia de treball meva als entrenaments. Demà tocarà sortir del darrere i mirar de marcar un ritme constant per seguir progressant. És important acabar curses i sumar el màxim de quilòmetres possible.”

 

La cursa de demà diumenge començarà a les 19:15 (hora nostra).  Els pilots de Moto2 hauran de fer 16 voltes.

Deixa un comentari

Previous post Inici complicat de Xavi Cardelús en el Circuit de les Amèriques
Next post Derrota 0-2 de l’FC Andorra davant l’Eibar

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint