Cardelús sortirà 28è en el GP de Terol de Moto2

Xavi Cardelús sortirà aquest diumenge des de la 28ena posició de la Graella al Gran Premi de Terol, la seva segona cursa de la temporada al Campionat del Món de Moto2 on continua substituint el lesionat Arón Canet a l’equip Kipin Energy Aspar Team.

Una vegada més, la segona jornada d’entrenaments d’aquest segon Gran Premi consecutiu al circuit de Motorland ha propiciat una millora constant de l’andorrà que ja, a la sessió lliure del matí havia millorat en tres dècimes de segon el millor registre que havia fet ahir.

A la sessió classificatòria, la QP1, el pilot de l’equip de Jorge Martinez “Aspar” ha fet una volta ràpida de 1’53.234 que suposava una millora de quatre dècimes de segon més respecte al temps aconseguit a l’entrenament lliure matinal i era, a més,  1.3 segons millor que el registre aconseguit fa una setmana al mateix qualificatori i un segon millor que la millor volta feta per ell el cap de setmana passat amb motiu de la disputa del Gran Premi d’Aragó aconseguida en plena la cursa i no als entrenaments.

Cardelús explica en aquests termes el que ha passat en aquesta segona jornada prèvia al seu segon Gran Premi de Moto2 de la temporada: “Avui he seguit progressant i això és el més important i l’objectiu principal. Ahir vaig acabar rodant en 53 alts i avui ho he fet en un 53.2 que millora en més d’un segon la millor volta que vaig poder fer el cap de setmana passat. Òbviament, a mida que han anat passant les sessions, m’he ant sentit molt més a gust sobre la moto i hem pogut ajustar molt més els seus reglatges i, d’altra banda estic més a prop dels pilots que tinc immediatament al davant i aquesta és una molt bona notícia de cara a la cursa de demà. Tot i això, al classificatori em podia haver anat un pel millor ja que al T3 cedia un par de dècimes respecte el parcial del matí i a la frenada de la curva 7 en perdia una més. Podia haver acabat rodant en 52 alts, però això no deixa de ser un matís. Crem que tots hem fet un gran treball i estem a punt per la cursa”.

 

La cursa de diumenge començarà a les 14:30 i està programada a 21 voltes.

 

Deixa un comentari

Previous post Victòria Jiménez Kasintseva jugarà la final de Plovdiv davant la belga Sofia Costoulas
Next post L’FC Encamp ja coneix el grup d’on sortirà el seu rival de Champions

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint