Cardelús sortirà 31è a GP d’Aragó de moto2

Xavi Cardelús prendrà diumenge la sortida del Gran Premi d’Aragó de Moto2 des de la 11ª fila de la graella després d’haver-se situat al 31è lloc final als entrenaments classificatoris disputats avui a Motorland.

El pilot de Promoracing, que torna aquest cap de setmana al Campionat del Món disputant aquesta cursa com a wild-card, ha marcat una volta ràpida de 1’54.477 a la Q1. Aquest registre, aconseguit a la cinquena de les 8 voltes que ha fet a la sessió classificatòria, és el millor de tot el cap de setmana i rebaixa el que va fer ahir i també el de l’FP3. Fins i tot li han cancel·lat una volta per excedir els marges de la pista que hauria tancat prop de mig segon més ràpid. En aquesta segona jornada d’entrenaments, tant Cardelús com els membres del seu equip, han seguit treballant en mirar de trobar la posta a punt ideal d’una moto que pràcticament, descobreixen aquest cap de setmana des del punt de vista de la competició.

A la tercera sessió d’entrenaments lliures del dissabte al matí, Cardelús ja havia millorat en quatre dècimes de segon la seva volta ràpida d’ahir.

L’andorrà explica així, el que ha passat avui al circuit aragonès i fixa l’objectiu per a la cursa mundialista de demà: “Aquesta segona jornada no ha estat fàcil, tal com prevèiem, i ens hem hagut de centrar en seguir millorant els reglatges de la moto i posant-la a punt de cara a la cursa de demà, la qual cosa és normal tenint en compte que no teníem cap experiència prèvia. Em costa fer-la girar per entrar als revolts i el motor no acaba d’empènyer. Això m’ha restat opcions de fer una millor volta ràpida i la que m’han cancel·lat era més bona malgrat que l’important és seguir millorant el comportament de la moto. Hem de seguir treballant, resoldre el tema de poder-la fer derrapar a l’entrada dels revolts i concretar aquestes millores al warm-up previ a la cursa. L’objectiu és estar, com a mínim, per davant de tots els pilots no habituals del campionat i, com he dit al llarg de tot el cap de setmana, ser competitius”.

La cursa de diumenge està programada per a les 12:20 i els pilots hauran de cobrir 21 voltes al circuit de Motorland.

Deixa un comentari

Previous post Valero i Rocío guanyen l’XCO de Vallnord Pal Arinsal
Next post Victòria 74-83 del Morabanc Andorra davant el Pau, en el darrer partit de pretemporada