Cardelús sortirà 5è a Estoril

Xavi Cardelús sortirà diumenge des de la 5ena posició a les dues primeres curses de la temporada del Moto2 European Championship que s’estrena aquest cap de setmana al circuit d’Estoril.

Als entrenaments classificatoris fets avui al traçat portuguès, Cardelús i el seu equip han seguit amb el plantejament conservador de tot el cap de setmana tenint en compte les fractures de la seva mà esquerra i la contusió a l’esquena i  no ha sortit a pista a les dues sessions classificatòries fins que havia transcorregut la primera meitat de cadascuna.

A la primera i en una sola tanda de voltes, ha marcat el cinquè millor temps amb un 1’40.473. Posteriorment, a la sessió de la tarda, ha aconseguit un volta ràpida de 1’40.735 sortint a pista tant sols als últims 19 minuts. En aquesta segona sessió, cap dels pilots que havia quedat darrere d’ell a la primera, ha pogut millorar el temps que havia fet l’andorrà al matí, per la qual cosa, ha ocupat el cinquè lloc final a la classificació combinada dels dos entrenaments i sortirà des de la segona fila de la graella.

El pilot de Promoracing valora d’aquesta manera el resultat d’avui: “Avui hem decidit seguir plantejant les coses de manera lògica i conservadora respecte les meves condicions físiques ja que tenim molt clar quins temps soc capaç de fer en aquest circuit tal com em trobo. Per aquest motiu he deixat passar els primers 19 ó 20 minuts de cada sessió classificatòria i he sortit a pista a la segona meitat de cadascuna. Amb això ja n’hi ha hagut prou per assegurar la posició a la segona línia de la graella sense arriscar més del compte i també sense sotmetre el meu físic a més esforç del que tocava. Està clar que sense els problemes de la mà i l’esquena podria estar més endavant, però això ara importa molt poc. El més important es veure com puc suportar les 18 voltes de cadascuna de les dues curses de demà. Serà important sortir bé per no haver de lluitar gaire en grup perquè això obliga a tenir un pilotatge menys uniforme. De tota manera, tinc clar que, a mida que passin les voltes, la cosa anirà empitjorant”.

Les dues curses estan programades a partir de les 13:00 i les 16:00.

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc deixa escapar sortir del descens tot i la victòria 92-84
Next post Tremps i Lázaro guanyen la Jorma Urban Trail 2022