Cardelús sortirà cinquè a Motorland

La jornada d’entrenaments classificatoris de la cinquena cita del Moto2 European Championship disputada aquest dissabte a Motorland, ha estat força productiva per Xavi Cardelús i el seu equip ja que l’andorrà s’ha classificat a la cinquena posició i diumenge sortirà des de la segona fila de la graella de sortida a les dues curses que s’han de disputar al traçat aragonès.

A la primera sessió Cardelús ha marcat la cinquena volta ràpida amb un registre de 1’54.544 que l’ha deixat a 1.3 del millor temps. A la segona, que s’ha disputat amb la temperatura molt més alta, l’andorrà ha acabat ocupant la tercera posició amb un temps de 1’54.853. A la classificació combinada, s’ha mantingut cinquè perquè la primera de les dues sessions ha estat més ràpida que la segona.

L’andorrà valora d’aquesta manera el resultat de les dues sessions classificatòries disputades avui: “Hem fet un molt bon treball als classificatoris d’avui i, en definitiva, hem seguit avançant en la línea que hem portat al llarg de tot el cap de setmana. Sortir des de la cinquena posició es un fet que no em preocupa gaire perquè tant per ritme com per velocitat se que puc estar lluitant pel podi i que els dos únics pilots que em poden distanciar són, segurament els que ocupen les dues primeres posicions. Vull, tot i tractar-se dels entrenaments classificatoris, hem acabat de confirmar també els settings de la moto i ho hem fet especialment  l’hora de plantejar el que serà la segona cursa de demà en la que les altres temperatures jugaran un paper molt important i la gestió dels neumàtics resultarà clau Estic molt content de com estan anant les coses, del treball de l’equip i ara només cal acabar d’arrodonir demà el cap de setmana.”.

Les dues curses que es disputaran diumenge estan programades per a les 11:00 i les 14:00. El pilots hauran de fer 18 voltes a cadascuna d’elles.

Deixa un comentari

Previous post Andorra finalitza sisena l’Europeu femení de petits estats
Next post Tres corredors de l’Ski Plaza Cycling Team al Trofeu Baix Penedès