Cardelús torna al mundial de Moto-E

Aquest cap de setmana començarà al circuit de Jerez la Copa del Món FIM Enel de MotoE r, on participarà l’andorrà Xavi Cardelús.

El pilot del Principat afronta aquesta primera cita de l’any dins del grup dels protagonistes destacats de la categoria tenint en compte que al test de pretemporada que es va fer f unes setmanes al traçat andalús va estar en tot moment entre els cinc pilots més ràpids de la categoria.

L’any passat, en la seva estrena a la categoria, Cardelús va acabar ocupant la quinzena posició final amb 34 punts, 5 menys que l’onzè classificat i el seu millor resultat va ser una novena posició aconseguida al circuit de Misano, al Gran Premi Dell’Emilia Romagna e Riviera di Rimini.

L’andorrà afronta així la primera cita de la temporada de MotoE: “Aquesta és la meva segona temporada a la categoria de MotoE i, tenint en compte com van anar els entrenaments que vàrem fer a Jerez, l’afronto amb bones expectatives ja que, al llarg dels tres dies que va durar el segon test e pretemporada, em vaig mantenir en tot moment entre els 5 ó 6 pilots més ràpids i l’últim dia em vaig situar tercer. Aquesta és una categoria singular i complicada pel que la posició de la graella s’obté en una sola volta i que, per tant, no es pot cometre cap errada i, a més, que amb el pes i la igualtat d’aquestes motos, els avançaments són força complicats i la posició de sortida pot acabar sent més determinant del que ho és a qualsevol altra categoria. De tota manera, tots estem en les mateixes condicions i, per tant, del que es tracta, com sempre, és de fer-ho més be que els rivals. Estic força il·lusionat de cara a aquest principi de temporada a Jerez i espero ser un dels protagonistes del cap de setmana.”

Divendres es disputaran dues sessions d’entrenaments lliures de mitja hora de durada cadascuna previstes per a les 11:50 i 16:50. La tercera sessió lliure tindrà lloc dissabte a partir de les 11:50 i, a partir de les 16:05 es disputarà la E-Pole que definirà les posicions de la graella de sortida de la cursa programada per diumenge a les 10:05.

Previous post Derrota del Morabanc a la pista del Saragossa 99-89
Next post Jiménez Kasintseva planta cara a Bertens, la 10 del Món, tot i que perd 6-4 i 6-0