Cardelús tornarà a pilotar la moto-e

Xavi Cardelús tornarà a disputar la Copa del Món Enel de MotoE reservada a les motos elèctriques amb l’equip Avintia Esponsorama Racing amb el qual va debutar a la categoria la passada temporada.

Aquest serà, doncs, el segon any que el pilot andorrà pilota les motos elèctriques Energica després d’una primera temporada en la qual va obtenir un novè lloc i tres desenes posicions com a millors resultats a les 7 curses que es van disputar. Va acabar ocupant la 15ª posició final amb 34 punts, a només 5 de l’onzè classificat.

Cardelús valora l’acord en aquests termes: “Estic molt content i agraït per disputar la Copa del Món de MotoE en aquesta temporada 2021. L’any passat em vaig estrenar en una categoria que planteja com a dificultats principals el fet de les diferències de pilotatge de les motos elèctriques a causa de les seves característiques i també el poc temps que hi ha d’entrenaments, l’absència de warm-up i la durada de les curses. El balanç va ser positiu i, en aquesta nova temporada, tocarà fer un pas endavant i seguir progressant partint de la base de que el Top 10 ha de ser la nostra referència de sortida i, a partir d’aquí cal fixar-se com a objectiu estar el més a prop possible dels millors pilots de la categoria. És molt important seguir lligat al Campionat del Món de MotoGP mentre combino les curses de MotoE amb les del Europeu de Moto2 que disputaré amb l’equip Promoracing.”

La Copa del Món Enel de MotoE 2021 que, com és habitual, comparteix circuits i dates amb el Campionat del Món de MotoGP, constarà de 7 curses a disputar als circuits de Jerez, Le Mans, Barcelona-Catalunya, Assen, Red Bull Ring i el traçat italià de Misano que serà l’únic que acollirà dues curses d’aquesta categoria. La primera prova es disputarà el 2 de Maig i l’última està programada per al 19 de Setembre.

El pilot andorrà ja treballa en la preparació de la nova temporada: “Estic preparant-me ja a fons per a la temporada 2021 combinant el treball físic al gimnàs i l’entrenament amb moto que procuro fer, com a mínim, un cop cada setmana. Aquesta temporada serà clau per acabar de fer el pas cap a l’elit i tornar al mundial i no vull descuidar cap detall.”

Previous post Ens ha deixat Jaume Esteve. DEP.