Cardelús, tretzè a Le Mans

Xavi Cardelús s’ha classificat 13è a la segona prova de la Copa del Món FIM Enel de MotoE que s’ha disputat avui al circuit de Le Mans en una prova on la mala sort l’ha privat d’aconseguir un bon resultat.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing que sortia des de la segona fila de la graella, ha passat quart per la ratlla d’arribada al final de la primera de les 8 voltes a les quals estava programa la prova. A continuació, s’ha anat mantenint al grup que liderava la prova movent-se entre la tercera i la sisena posició fins que, a la tercera volta i per evitar colpejar un pilot que ha frenat molt fort davant seu, s’ha hagut de sortir recte amb la mala sort afegida que, per evitar tocar la grava i caure, ha sortit per una escapatòria d’asfalt que s’allunyava de la pista i ha cedit més de 10 segons per tornar a reincorporar-se, perdent tota opció d’aconseguir un bon resultat.

Malgrat incident, l’andorrà h seguit marcant un bon ritme, però ja estava molt lluny del grup principal de la cursa i s’ha hagut de conformar amb els 3 punts de la 13ena posició.

Cardelús explica d’aquesta manera el que ha passat a la segona cita de la temporada de la Copa del Món de motos elèctriques: “Estem tenint un principi de temporada realment negatiu pel que fa a la sort i avui no ha estat una excepció. He sortit be i m’he mantingut al grup que encapçalava la cursa a les primeres voltes fins que ha arribat l’incident. Un rival ha frenat més fort de l’habitual davant meu i, per no topar amb ell i provocar la caiguda dels dos, m’he hagut de sortir de la pista, mirant, sobretot de no trepitjar la grava a alta velocitat i acabar caient tot sol. Això m’ha fet desviar-me per un carril paral·lel a la pista principal que no tornava a contactar fins força metres i, en aquesta operació m’hi he deixat més de 10 segons que han sentenciat totes les meves possibilitats d’aconseguir un bon resultat. El grup on jo estava fins l’incident, és el que h acabat lluitant pels 8 primers llocs. Malgrat això, he mirat de no desconcentrar-me i, fins i tot he fet la meva volta ràpida de cursa després. Això també és important, el fet d’haver tornat a fer un bon ritme després del pal que ha representat veure’m fora de la lluita pel primers llocs. El 13è lloc és molt poca recompensa pel cap de setmana que hem fet i sobretot per la cursa que estava protagonitzant fins l’incident”.

La tercera prova de la temporada d’aquesta Copa del Món FIM Enel de MotoE, es disputarà el 6 de Juny al Circuit de Barcelona-Catalunya, en el decurs del Gran Premi de Catalunya de MotoGP.

300

Deixa un comentari

Previous post La base del judo nacional es cita a Serradells
Next post Bona actuació del andorrans en el nacional de patinatge sobre gel