Carla Mijares als punts de la Copa d’Europa

Aquest dijous s’ha disputat a Norefjell la primera cursa d’eslàlom de la Copa d’Europa que acull l’estació noruega. L’andorrana Carla Mijares ha estat 30ª, entrant així a la zona de punts i demostrant novament un bon esquí.

Mijares ha finalitzat 30ª amb 1.57.90, a 5.69 de la guanyadora, la sueca Hanna Aronsson Elfman, i després d’una segona mànega millor que la primera en global, però marcada per una errada a la part final que l’ha deixat sense velocitat. Així, a la primera mànega se situava 28ª i aconseguia entrar en la inversió (les 30 primeres), després d’una baixada en què, amb el dorsal 47, feia un primer sector 29ª i el segon amb el 24è temps.

A la segona mànega, feia el 38è temps de mànega que la deixava, finalment, 30ª. En aquesta baixada l’andorrana ha esquiat força bé, amb el tercer crono al primer sector, però una errada a la part final l’ha fet ser el 40è temps al segon sector i arribar a meta 38ª de mànega, i en la suma de les dues mànegues, 30ª, però dins dels punts de Copa d’Europa.

L’andorrana arribava a aquesta cita continental després d’haver sumat també punts de Copa d’Europa a Malbun (Liechtenstein), el passat 21 de febrer, quan va ser 23ª. Igualment, ara a principis del mes de març acabava 2ª l’eslàlom dels Nacionals a Kronplatz (Itàlia), confirmant el seu bon moment.

Foto: Skilv

Deixa un comentari

Previous post El MoraBanc Andorra visita la Casa de la Vall en motiu del dia de la Constitució
Next post Cinquè lloc de Lea Ancion a Molde