Carla Mijares es proclama campiona d’Andorra d’eslàlom

Aquest dissabte s’ha disputat a la pista Esparver l’eslàlom dels Campionats d’Andorra, amb Carla Mijares campiona en categoria femenina i amb millora de punts FIS inclosa gràcies als 21.72 que ha marcat.

A la cursa femenina, Mijares s’ha imposat amb 1.38.56, després de dominar la primera i la segona mànega (50.49 i 48.07, respectivament). L’andorrana ha aconseguit la victòria amb un marge de 2.01 respecte a la segona classificada, que ha estat la francesa Zoe Douat (1.40.57), i de 2.27 respecta a la tercera, que ha estat l’espanyola June Garitano (1.40.83).

A més, la cursa d’avui ha suposat una marca de 21.72 punts per a Carla Mijares, el que suposa la seva millor cursa de la temporada, millorant els 23.00 punts FIS que té en l’actualitat.

Per la seva part, també han completat la cursa Clàudia Garcia, que ha estat la segona andorrana i 10ª a la classificació, amb 1.46.11. Garcia, ha millorat també punts FIS, amb 77.64, molt per sota dels seus actuals 102.61.

A la segona mànega ha quedat fora Clàudia Mijares, mentre que a la primera han quedat fora Íria Medina, Jordina Caminal i les també andorranes Mar Gardella i Emma Ledesma.

 

Âxel Esteve, campió d’Andorra d’eslàlom

Avui s’ha disputat a la pista Esparver l’eslàlom dels Campionats d’Andorra, amb Àxel Esteve campió en categoria masculina. A més, a la cursa han millorat punts Salvador Cornella i, lleugerament, Maià Font.

Esteve ha estat tercer a la cursa i el primer andorrà en una jornada guanyada pel francès Victor Muffat-Jeandet. L’esquiador de la FAE ha marcat un crono de 1.38.60, a 1.23 del francès i a mig segon del també francès Antoine Azzolin, que ha estat segon.

També a dins del top10 de la cursa ha finalitzat Xavier Cornella, segon andorrà en la 7ª posició de carrera amb +2.79.

La cursa ha tingut també dues bones notícies més, els punts que han millorat Salva Cornella i Maià Font. Cornella, que ha acabat 15è i tercer andorrà (+3.76), ha marcat 48.20 punts que milloren els seus actuals 62.08. Igualment, i tot i que lleugerament, Maià Font ha millorat els seus actuals 84.52 punts FIS amb els 83.21 d’avui.

Font ha estat 25è en cursa. Per davant han acabat Robert Solsona (19è) i Àlvar Calvo (22è). Més avall en la classificació ha finalitzat el també andorrà Marc Delgado, 34è.

No han completat la segona mànega Nico Daban, Martí Llort, Àlex Rius i Eric Ebri, mentre que a la primera no han finalitzat els andorrans Tomàs Mijares, Jan Torres, Antoni Bea, a més de Pere Cornella, Marc Fernández i Pirmin Estruga.

 

Fotos: FAE

 

Deixa un comentari

Previous post Karrikaburu dona els tres punts a l’FC Andorra
Next post Àxel Esteve, segon a l’eslàlom FIS de l’Esparver, amb Cornella 5è i Rius 9è