Carla Mijares s’imposa a l’eslàlom FIS de Bormio

Carla Mijares ha tornat a la competició amb l’eslàlom FIS de Bormio (Itàlia), i ho ha fet amb victòria. Íria Medina, a més, ha estat quarta. L’andorrana ha sabut lluitar a una pista amb una neu complicada, segons ha explicat el tècnic Josh Alayrach: “Les condicions no eren gens fàcils. Fa un esquí correcte a la primera, amb el millor temps, i a la segona va ràpid i guanya de bastant”.

Mijares s’ha imposat amb 1.31.39, amb un marge de 1.13 respecte a la segona, la britànica Lois Jackson, i 2.32 respecte a la tercera, la danesa Kristina Roer Madsen. “És una bona feina per seguir construint de cara a les pròximes Copes d’Europa”, ha assegurat Alayrach. Així mateix, Íria Medina ha assolit la quarta posició, amb un crono de 1.33.79, a 2.40 de Mijares. Per la seva part, Jordina Caminal no ha pogut completar la primera mànega.

A la cursa masculina, Xavier Cornella tampoc no ha pogut superar la primera mànega, a una cursa guanyada per l’italià Davide Seppi, amb 1.27.32.

Dilluns es disputa un segon eslàlom, tant femení com masculí, corresponent en aquest cas als Nacionals juniors britànics.

Deixa un comentari

Previous post L’Esquí Escolar d’Andorra nominat a l’SnowKidz Award
Next post Prop de 500 participants a La Sportiva Andorra Skimo