Carlos Barbosa penja les botes

Amb emoció, amb ulls ben plorosos, Carlos Barbosa, el gran capità del SIDECO FC ENCAMP va acomiadar-se de la seva gran passió, el futbol sala. Barbosa penjava les botes el passat dimarts, després de finalitzar la seva participació en una nova eliminatòria prèvia de la UEFA FUTSAL Champions League.

Carlos Barbosa es va iniciar en el futbol sala en el FC Encamp, on va donar les seves primeres passes. Després es va incorporar a la disciplina de la FS Sant Julià on va poder gaudir del futbol sala de qualitat, jugant a Catalunya a un nivell molt més alt, que el va fer crèixer com a jugador. Les darreres cinc temporades, Barbosa les ha disputat, de nou, en el SIDECO FC Encamp on ha aconseguit cinc títols de lliga i poder jugar el mateix nombre de vegades la fase prèvia de la Champions.

Carlos Barbosa penja les botes, essent protagonista juntament amb els seus companys d’equip d’una victòria encampadana davant l’Apoel, una victòria aconseguida amb el seu estimat SIDECO FC Encamp i amb la seva família a la grada. Barbosa s’ha guanyat el respecte dels companys de vestuari, de rivals i de tot el futbol sala en general.

“Crec que ha arribat el moment de parar. És un tema meu personal. Tinc ganes de passar més temps amb la família. Ha estat un orgull poder penjar les botes en el meu club, jugant una Champions i amb la meva família a la graderia. Estic feliç del meu humil palmarès” explicava Carlos Barbosa.

Carlos Barbosa, emocionat, dient adeu. Foto: FC Encamp.

Deixa un comentari

Previous post Andorra coneix els rivals a la fase final dels FIBA Challerger Skills, entre ells Xina i Puerto Rico
Next post S’alliberen 20 perdius autòctones d’Andorra a Ransol per repoblar el territori