Carola Vila finalitza 39a a l’skiathlon dels Mundials

Avui era el torn per a Carola Vila als Campionats del Món d’esquí de fons. L’esportista andorrana ha finalitzat en la 39ª plaça a la cursa d’skiathlon (15km: 7,5 en clàssic i 7,5 en skating).

La cursa ha sigut molt dura i encara s’ha fet més amb el primer grup estirant el pilot de corredores des del principi. Això ha provocat que una quinzena de corredores se n’anessin per davant obrint cada vegada més espai entre les corredores que es quedaven despenjades, entre elles Vila, que mantenia un ritme regular per fer la seva cursa.

L’andorrana ha hagut de fer gran part de la cursa en solitari lluitant per defensar la seva posició en tot moment. Al final, l’andorrana, que sortia amb el dorsal 39, ha acabat 39ª amb un crono de 44.35,7. La guanyadora ha estat la sueca Ebba Andersson (38.11,8).

La pròxima cita per a la fondista andorrana serà els 10km individuals del pròxim dimarts 28, a les 12:30h.

En anteriors Campionats del Món, Vila havia estat 41ª a l’skiathlon d’Obertsdorf (Alemanya) de 2021, mentre que també a Oberstdorf va ser 54ª als 10km skating. Abans, a Seefeld (Àustria) al 2019 va ser 53ª als 10km en clàssic.

Foto: Montse Altimira.

Deixa un comentari

Previous post Victòria de Marc Fernández i 8 millores de punts FIS per als EEBE a l’eslàlom de Cerler
Next post Ageron i Hinterreitner guanyen La Serrera