Carola Vila, la primera en competir als Jocs: skiathlon amb 7,5km+7,5km

Dissabte comencen els Jocs Olímpics per a l’expedició andorrana. Ho farà amb fons i amb Carola Vila, l’esport i l’esportista que no només obrirà, sinó que també tancarà la participació tricolor a la cita de Beijing 2022.

Carola Vila és la primera en entrar en acció i ho farà en la prova de l’skiathlon, amb els 7,5km inicials en clàssic i els 7,5km següents en patinador. La cursa començarà a les 15:45h hora xinesa, les 8:45h hora andorrana.

D’aquests primers dies cal destacar l’intens fred que està fent a l’escenari de la competició, amb temperatures molt baixes, amb fins i tot 20 graus sota zero.

La fondista andorrana Carola Vila, valora la seva cita olímpica dient que “crec que en general hem preparat bé les carreres amb la preparació a Andorra. Em trobo bé de forma, soc optimista i estic motivada, i a veure com va dissabte però de moment les sensacions són bones” Sobre la pista xinesa, Vila explica que “és bastant dura, però és veritat que sobretot té pujades llargues i mantingudes i crec que això s’adapta bastant a nosaltres. Fa bastant fred i la neu està molt seca, i són condicions que endureixen una mica més la cursa. Sobre com espera que es desenvolupi la prova, la fondista del Principat analitza dient “seran carreres dures, però sempre m’he defensat bé en condicions de fred. Hem estat provant el material i ara hem d’acabar de decidir els esquís per dissabte i veurem, però ho tenim tot bastant enllestit”.

Deixa un comentari

Previous post Ricard Font diu que “Andorra mai ha estat una opció per formar part de la candidatura olímpica 2030”
Next post Òscar Casal vuitè a la vertical dels mundials d’Snowrun

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint