Carola Vila torna a la Copa del Món amb un 36è als 10km de Les Rousses

Feia més d’un any que Carola Vila no competia a la Copa del Món i avui als 10km individuals de Les Rousses, Premanon, (França) ho ha fet amb un molt bon rendiment després de ser 36ª i, a més, marcar així el seu tercer millor resultat en WC en la seva carrera.

Carola Vila ha aconseguit demostrar un bon rendiment als 10km individuals de Les Rousses, en una cita de la Copa del Món que significava el seu retorn després d’un any sense fer-ho al circuit mundial. L’andorrana ha marcat un temps de 26.42,7, a 2.33,9 de la guanyadora, la sueca Ebba Andersson, i a 40 segons de la 30ª posició que marcava la zona de punts, i que ha tancat l’eslovena Anja Mandelja amb 26.02,1.

Fins el moment, Vila havia assolit una 35ª posició, precisament a la seva última participació a la Copa del Món, el 4 de gener de l’any passat als 10km mass start del Tour de Ski a Val di Fiemme. Aquest va ser el seu segon millor resultat de sempre, ja que el primer encara continua sent la 32ª plaça als 10km individuals de Davos, el 13 de desembre de 2020.

El diumenge, Vila no disputarà els 20km mass start en clàssic, per preparar la següent Copa del Món, a Toblach (Itàlia) el dissabte 4 de febrer i també amb 10km individuals.

Foto: Thibaut/NordicFocus.

Deixa un comentari

Previous post Irineu Esteve es reivindica amb la 15ª posició als 10km de la Copa del Món de Les Rousses
Next post Mijares, out a la primera mànega de la Copa d’Europa d’esàlom de Vaujany