Catalana Occident i el Morabanc, renoven la collaboració

Assegurances Catalana Occident i el BC MoraBanc Andorra han renovat per cinquè any consecutiu el seu conveni de col·laboració pel qual l’asseguradora es converteix en patrocinador oficial de l’equip durant la temporada 2020-2021. D’aquesta manera, la companyia ratifica el seu suport al bàsquet i els valors que representa aquesta disciplina.

L’aliança entre les dues entitats estableix que el logotip d’Assegurances Catalana Occident serà present a la part davantera de la samarreta d’escalfament de l’equip i també continuarà estant visible al Poliesportiu d’Andorra, pavelló on l’equip disputa els seus partits com a local. A més, els perfils de Twitter i Instagram de l’equip @morabancandorra comptaran amb la presència de l’asseguradora en la secció “L’assistència segura”.

Per al director de la delegació d’Andorra d’Assegurances Catalana Occident, Eduard Fillet, l’aposta pel BC MoraBanc Andorra reflecteix “el compromís d’Assegurances Catalana Occident amb l’esport, concretament el bàsquet, i el que aquest representa, amb valors com el treball en equip i la superació”.

Així mateix, Fillet ha indicat que, després de quatre temporades consecutives com a patrocinadors de l’equip, l’asseguradora vol seguir a la banda el club un any més. “Creiem que en un moment com l’actual és especialment important seguir donant suport a l’esport. Estem molt orgullosos de continuar formant part d’aquesta aliança”.

Per la seva banda, el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va agrair a la companyia la seva decisió. “El suport d’Assegurances Catalana Occident durant aquestes últimes temporades ha estat i és fonamental per al club. Accions com aquesta ens han ajudat a establir les bases per consolidar-nos en l’ACB, on ja vam afrontar la setena temporada”.

Deixa un comentari

Previous post Estrella Damm nou patrocinador del FC Andorra
Next post Carlitos Aguareles plega

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint