Champions i Europa League a partit únic

Canvi en els formats de competició internacional que els equips de la Lliga Multisegur Assegurances hauran d’afrontar aquest estiu. La UEFA s’ha reunit avui amb les Federacions membre per via telemàtica i ha informat dels formats pel que fa la Champions League i la Europa League.

Pel que fa la màxima competició europea a nivell de clubs, els emparellaments de les rondes prèvies seran a partit únic. En el cas del representant andorrà, l’eliminatòria tindrà lloc a Nyon, a la seu de la UEFA els dies 8 i 11 d’agost amb el mateix format de ‘final a quatre’ que els anys anteriors. El guanyador disputarà la següent eliminatòria, també a partit únic el 18 o 19 d’agost.

En el cas de l’Europa League, el format serà també a partit únic i un sorteig decidirà quin dels equips de l’emparellament acollirà l’eliminatòria. Els equips andorrans entraran en competició el 20 d’agost. En cas de classificació, la següent ronda seria el 27 d’agost, també escollint amfitrió per sorteig.

A nivell de Seleccions, a hores d’ara, la UEFA manté la Nations League, tot i que hi haurà lleugeres modificacions en els calendaris.

De la seva banda, les competicions Sub17 i Sub19 queden aplaçades, i sobre la Sub21, els partits que falten per tancar la fase es jugaran al setembre, octubre i novembre del 2020.

Pel que fa el futbol sala, la UEFA ha decidit que la fase preliminar de la UEFA Champions League es disputi del 13 al 18 d’octubre. Aquí hi serà present el SIDECO Encamp, representant de la Lliga Viatges Pantours.

Foto: Imatge de la reunió per videoconferència amb les Federacions nacionals. / UEFA

Deixa un comentari

Previous post Aturada del segon equip del Morabanc Andorra
Next post Es reprenen els entrenos de la natació artística