Chus “el Canario” Sosa renova pel FC Santa Coloma

Aquest dimecres el FC Santa Coloma fa oficial la renovació de l’extrem dret canari Jesús Sosa, per una temporada.

El jugador canari sumarà així la seva quarta temporada en el conjunt colomenc que confiarà de nou en el seu joc, després d’haver patit una lesió de gravetat que l’ha tingut apartat gairebé tota la temporada 2019-20.

Chus Sosa, cal recordar que ha militat en Las Palmas Atl (2013-14), a la SD Huesca (2014-15), en el Mensajero (2015-16), en el Rayo Cantàbria (2016-17), abans d’incorporar-se al FC Santa Coloma la temporada 2017-18.

Tot i la seva lesió, el FC Santa Coloma confia que Chus “el Canario” Sosa s’incorpori a la disciplina del grup un cop iniciat els entrenaments, el proper 15 de setembre.

Sosa ha comentat que “aquí em sento com a casa, m’han cuidat i m’han valorat des del minut 1. S’han portat de 10 quan estava passant la pitjor etapa d’un futbolista que és una lesió de creuats”. El Canari ha afegit que “aquesta és la meva forma d’agraïment a tant el club com els companys, de totes les maneres tinc igual o  més il·lusió que quan vaig arribar a Andorra i estic aquí per seguir remant de la mateixa manera que els que estan compromesos amb la samarreta del FC Santa Coloma”. L’extrem dret ha finalitzat dient “és veritat que he tingut ofertes per marxar, però aquí estic molt bé, he crescut com a persona i estic agraït”.

Deixa un comentari

Previous post Victòria Jiménez Kasintseva cau davant Alize Lim a Marbella
Next post La Federació d’handbol suspèn l’Andorra Cup