Cinc positius més en el Morabanc Andorra fa que s’ajorni el partit davant l’FC Barcelona

Aquest migdia, el Morabanc Andorra ha informat en un comunicat que quatre jugadors i un membre de l’staff han donat positiu en les PCR portades a terme en la jornada de diumenge. Això fa que el partit de la jornada 15 que havien de disputar els del Principat al Palau Blaugrana, el dimarts vinent pengi d’un fil, de tal manera que serà l’ACB que aviat comuniqui l’ajornament d’aquest.

De la mateixa manera, el Morabanc Andorra havia de disputar el partit de la jornada 16 en el Pavelló de Govern davant el Baxi Manresa, també penja d’un fil, ja que s’hauria de disputar el dia 2 de gener quan encara no haurien transcorregut deu dies de la “quarantena” dels jugadors que han estat positius.

Foto: BCA.

 

D’altra banda, els clubs de l’ACB reunit aquest dilluns en Assemblea han acordat per unanimitat allargar com a màxim fins al 30 de gener la data prevista el final de la primera volta (jornada 17) i classificació per la Copa de Granada 2022, facilitant així la recuperació de partits ajornats i igualtat competitiva entre tots els clubs.

Si a 30 de gener no s’haguessin pogut disputar tots els partits previstos, s’utilitzarà com a criteri principal per la classificació per la Copa, el percentatge entre victòries i derrotes a 30 de gener, computant únicament els partits corresponents a la primera volta.

Deixa un comentari

Previous post Andorra la Vella renova l’acord amb Albert Llovera
Next post Visa: “S’ha d’intentar que no es pari aquí i estar més presents encara”