Cinquè lloc per Xavi Cardelús després de les dues curses d’Estoril

Les dues primeres curses del Moto2 European Championship disputades aquest dimarts al circuit d’Estoril han tingut un balanç d’una cinquena i una setena posició per a Xavi Cardelús.

El cinquè lloc ha arribat a la segona cursa del dia després d’haver estat lluitant per la quarta posició al llarg d ela segona meitat de la cursa i haver-se situat quart a sis voltes del final per perdre la posició al llarg de l’última volta quan ha estat a punt de caure i s’ha vist superat per Medina que, al final l’ha avantatjat per només 8 centèsimes de segon.

A la primera cursa de la jornada, l’andorrà ha remuntat una sortida problemàtica i quan a la sisena volta estava lluitant per posar-se cinquè, ha anat llarg en un dels revolts i ha cedit més d’un segon i mig. Aquest incident l’ha allunyat de la lluita pel Top5 i al final ha ocupat el setè lloc Tot i haver fet la cinquena volta ràpida de la categoria.

A la classificació provisional del Campionat, el pilot d’Stylobike és 5è amb 20 punts.

Cardelús fa aquest balanç de la primera cursa de la temporada: “Estic content del com han anat les dues curses d’avui, però no del tot satisfet. No he sortit be a cap de les dues i m’he vist obligat a remuntar al llarg de les primeres voltes. A la primera cursa, a mida que s’ha anat buidant el dipòsit, m’ha costat controlar el tren davanter de la meva moto i, amb un canvi que hem fet, a la segona, la cosa ja ha anat ben diferent. Llàstima d’haver estat a punt de caure a l’última volta de la segona cursa perquè tenia el quart lloc a les mans i estava fent el ritme del tercer a l’últim terç de la prova. Se que pot anar encara millor i poder estar lluitant pel podi i això és el que espero fer en una setmana amb l’ajut de l’equip que ha fet una gran treball en aquesta primera prova.”.

La segona prova de la temporada es disputarà el dilluns 13 de juliol al circuit de Portimao on els pilots de Moto2 tornaran a fer dues curses.

Deixa un comentari

Previous post L’Andorrà individual de Pitch&Putt aquest diumenge a ordino i Xixerella
Next post Com ha entrenat Maria González durant el confinament?

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint