Cinquena derrota seguida de l’FC Andorra, aquest cop davant el Llevant 1-0

Cinquena derrota consecutiva de l’Andorra, que no ha pogut marxar amb un resultat positiu del Ciutat de València. Els tricolors han tornat a fer un bon partit i han tancat el seu rival en el tram final del matx, però el gol de Bouldini en el primer quart d’hora ha penalitzat massa i ha acabat sent decisiu.

El Levante ha sortit valent a pressionar a dalt i ha posat en dificultats el conjunt d’Eder Sarabia en el primer tram del partit. L’Andorra no ho ha passat bé en els primers minuts, però tot i això ha tingut una ocasió claríssima per obrir el marcador: Germán se n’ha anat per velocitat del seu marcador però davant la sortida de Cárdenas ha rematat, massa forçat, fora. En canvi, a l’altra àrea la fortuna sí que ha somrigut al conjunt local i en una falta lateral, Nico ha sortit bé per blocar però ha topat amb Mika, l’ha pilota se li ha escapat i Bouldini ho ha aprofitat per obrir el marcador. L’1-0, com és lògic, ha fet mal als tricolors que, tot i això, s’han anat refent a poc a poc, aconseguint traslladar el joc a camp rival tot i que sense rematada final.

A la represa, els de Javi Calleja han sortit forts i al primer minut Joni Montiel ha rematat desviat una centrada de Jorge de Frutos. El mateix de Frutos ha tornat a posar l’ai al cor amb una centrada-xut que s’ha passejat per davant de la porteria de Nico Ratti. Però a pesar dels dos ensurts, el conjunt d’Eder Sarabia s’ha trobat còmode en aquest segon temps, guanyant metres i sovintejant l’àrea rival. Iván Gil, en un xut que ha fregat la cama d’un defensa, ha xutat per sobre el travesser (56′), i uns instants després ho ha provat Rubén Bover. L’equip arribava amb facilitat a tres quarts de camp, però li faltava mossegada en els últims metres.

Així han anat passant els minuts, amb un Levante que amenaçava en trencar el partit al contracop… però que ha acabat demanant l’hora. Germán, després d’una bona centrada de Bundu, no ha trobat l’espai per acabar fent la rematada, mentre que Bakis ha tingut l’ocasió més clara per fer l’empat: la seva mitja volta, però, ha acabat amb un xut al cos de Cárdenas i l’1-0 ja no s’ha mogut.

Foto i text: FC Andorra.

Previous post Roger Puig acaba 8è al segon supergegant de la Copa del Món de Saalbach