Cinquè lloc del CTT Valls del Nord a Bàscara

El passat cap de setmana es va celebrar a Bàscara (Girona), el Campionat de Catalunya de Comarques Sènior de Tennis Taula. El CTT Valls del Nord va participar a la categoria equips amb: Xavier Martinez, Zak Williams Wilson, Oriol Martinez i Jordi Rodriguez, assessorats per el nou entrenador del Club Oriol Monzó.

L’equip del Principat va quedar primer classificat a la fase de grups després de guanyar partits molt complicats davant el CTT Olesa per 3-1; al CTT Barcelona “A” per 3-1 i al CTT Valls de Torroella per 3-1.

Ja en el quadre eliminatori a quarts de final es varen enfrontar al CTT Hospitalet, Xavi i Oriol Martinez al partit de dobles perden per un ajustat 3-2, Zak Wilson es va desfer del primer jugador del Hospitalet Ivan Vélez  per 3-0, empatant el partit 1-1.

A continuació Oriol Martínez va perdre el seu individual per 3-1 contra Adrià Rodriguez, de nou Zak Wilson empata el partit 2-2, al guanyar el seu segon partit contra Pol Comas.

El partit decisiu ho va jugar Xavier Martinez contra Ivan Vélez imposant-se el jugador de l’Hospitalet per un ajustadíssim 3-2, amb lo que l’equip del Principat va quedar en la cinquena posició.

Oriol Monzó (Entrenador), Xavier Martinez, Oriol Martinez, Jordi Rodriguez i Zak Wilson. Foto: CTT Valls del Nord.

Deixa un comentari

Previous post La Fandjudo va participar en el Català absolut
Next post Ja hi ha rivals per Andorra en el pre-Europeu d’Alemanya 2024