Clara victòria d’Andorra 56-91 davant San Marino a la segona jornada de l’European Small Countries

Partit sense complicacions davant San Marino, per la selecció absoluta masculina que entrena David Eudal, al derrotar-la sense contemplacions 56-91. S’esperava que el partit tindria un ritme completament diferent al de la primera jornada, però tot les facilitats els del Principat han hagut de treballar de valent per satisfer les exigències que Eudal volia pel partit d’aquest dimecres. A la baixa d’Albert Pons (que ja no jugarà en tota la setmana, per prevenció) els jugadors d’Andorra havien de sobreposar-se al “saber” que eren superiors al rival. Però tot i això, el partit ha tingut moments de tot. Un primer quart on el domini andorrà ha estat inquestionable; un segon on San Marino ha despertat i ha acabat amb un parcial 20-22; un tercer on Andorra ha permés que el rival aconseguís la victòria parcial 16-14 i un darrer quart on els de David Eudal han tonat a treure la piconadora per acabar amb el marcador final de 56-91.

A l’acabar el partit, David Eudal explicava que “era un partit trampa, si els jugadors no sortien mentalitzats podiem tenir un ensurt“. Eudal ha afegit “ha estat un partit de picar pedra des del minut 1 per arribar més tranquils al minut 40“. Sobre el plantejament que ha comentat als jugadors, Eudal ha explicat que “hem vist que tot i ser inferior el rival, havíem de fer la nostra feina i això hem fet“. El seleccionador ha explicat també que “hem tingut una mica de baixada durant el tercer quart que ha estat degut a la seva defensa però durant la majoria del partit hem estat molt sòlids, hem atacat molt bé, hem trobat més pilotes interiors de les que vam trobar davant Irlanda i en definitiva hem jugat amb molt equilibri“.

El màxim encistelladors d’Andorra han estat Guille Colom i Alexis Bartolomé amb 20 punts, cadascun, però a banda d’això el caràcter d’equip vist en el partit fa sommiar amb altres objectiu que no siguin conformar-se en estar a la part mitja. Fins a un total de set jugadors del Principat (Isern, Serrato, Peral, Colom, Fernández, Alexis Bartolomé i Aaron Guzman) han valorat en eficiència amb un índex superior a 10 i això mostra, com han fet les coses els jugadors andorrans.

Si de la mateixa manera, al finalitzar el partit de la primera jornada calia oblidar-se per pensar en el següent compromís, després de la segona jornada que ha acabat amb contundent victòria, Andorra hauria de fer el mateix. El partit davant San Marino ja és passat, ara toca pensar en el partit de dijous davant Gibraltar que es disputarà a les cinc de la tarda.

Xavier Isern (5), Marko Micevic (16) i Aaron Guzman (17). Foto: FIBA European Small Countries.

Deixa un comentari

Previous post El Govern d’Andorra dona suport a les federacions i esportistes
Next post L’FC Andorra guanya 0-2 al Costa Brava