Com serà la jornada del GES X Andorra?

El proper divendres 26 de novembre tindrà lloc al Teatre Les Fontetes de la Massana el GES X Andorra, la primera jornada professional presencial de eSports al Principat on es parlarà dels aspectes estratègics, de gestió i implementació de l’ecosistema, i també comptarà amb una part lúdica.

L’obertura de portes es farà a les 10h i tot seguit, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i el director de Global Esports Summit, Antonio Lacasa, donaran la benvinguda als assistents.

A continuació començarà la taula rodona “Com construir un país eSpirts friendly”, moderada per la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo i on participaran el secretari d’Estat de Diversificació Econòmica del Govern d’Andorra, Marc Galabert; el CEO Job And Play & For2play App, Sergi Segado; el Retail Màrqueting Director a Andorra Telecom, Carles Casadevall, entre d’altres.

Tot seguit, el CEO de Play The Game, Oscar Soriano, farà un plantejament pràctic d’un cas d’èxit d’una empresa en la seva aposta pels eSports.

També, el director de Getafe eSports, Andrés Tortarolo; i el responsable del Getafe eSports i Coliseum Gaming, Fabian Mario Minotto, presentaran el desenvolupament i el model de gestió del club de futbol madrileny.

Abans de les conclusions, que seran ofertes pel secretari d’Estat, Marc Galabert, se celebrarà una taula rodona, moderada pel director d’Esports Bureau, Rafael Espinosa, on intervindran, el head of eSports and Gaming d’Auren Spain, Emilio Hurtado; el Project manager de S2V, Marco Isengart Montouto; el founder & CEO de Five Media Clan, Roger Espuga i un representant de l’Automòbil Club d’Andorra.

A la tarda arribarà el torn de la part més lúdica de la jornada que consistirà en una sessió en directe de la lliga de videojocs d’Andorra, espais on testejar videojocs i experiències dels eSports.

Deixa un comentari

Previous post Martí Vila renova amb l’FC Andorra fins el 2024
Next post El Comú de la Massana impulsa un pla cicloturístic