Comença el Campus de Joan Verdú

Aquest dilluns ha començat la primera edició del Campus de Joan Verdú. La cita és des d’avui dilluns fins al 6 d’abril per a joves esquiadors U14 d’Andorra, amb la presència de l’esquiador andorrà.

Durant el campus, que es fa amb la presència de tot l’equip tècnic de Joan Verdú -l’entrenador Juan Lago, el preparador físic Damià Costa i el fisioterapeuta Pol Ferrer- es realitza una formació completa en tots els nivells, des dels entrenaments a pistes, a la preparació física, alimentació, recuperació i tots els conceptes indispensables per tenir una disciplina adequada per l’alt nivell.

L’Ski Camp de Joan Verdú té la finalitat d’enriquir els coneixements i experiències a corredors/es, amb un alt potencial, dels clubs d’esquí d’Andorra. El campus va dirigit a la base U14 de tecnificació dels diferents Esquí Clubs (ECA, SEC, PCGR, ECAP, ECOA). Entre els diferents Clubs hi ha 37 corredors Tecnificats U14.

Avui, com cada dia es farà amb els diferents grups, la jornada s’ha desenvolupat amb entrenament a pistes a Arcalís i després, a la tarda, diferents sessions al Centre de Tecnificació d’Ordino.

 

Deixa un comentari

Previous post L’Andorra HC tindrà el camp a favor en el play-off a l’empatar 4-4 a Riudoms
Next post Primer triomf de Joan Vinyes jr en el Campionat de Catalunya de Resistència