Comença la festa !!

Entrats a la segona meitat del mes de setembre, podríem dir tranquil·lament que comença la festa de l’esport… I és que, tot i que l’esport professional ja fa dies que ha començat a rodar, tot i que alguns esports (diguem ciclisme, natació) finalitzen en aquesta època la seva temporada, la majoria d’esports, en les seves categories de formació inicien la segona part del mes de setembre la temporada.

Ara toca als pares i mares, fer veritables “tetris” per fer coincidir els horaris. No vull ni pensar-ne quan hi ha més d’una criatura… fer coincidir els horaris dels adults, amb l’escola i després les activitats extraescolars ha de ser, com a mínim, per treure’s la carrera d’enginyeria quàntica. Però, això és el pa de cada dia a les famílies del país. Tot i això, la xifra d’esportistes federats van pujant temporada rere temporada, i sembla que enguany, amb la pandèmia gairebé oblidada, el nombre s’incrementarà.

A Andorra tenim la sort, que l’esport és una de les “medicines” que recepten a les escoles. És quelcom més que portem a dintre. Això es nota. Només cal acostar-se pel “passeig del Colesterol” a les 8 del vespre i comprovarem com està de ple de gent que corre, que camina. Podem acostar-nos a qualsevol dels pavellons que hi ha al país a partir de les sis de la tarda, sigui quin sigui (Serradells, La Massana, Joan Alay, Poliesportiu de Govern, LAU Esport) el veurem amb el cartell de COMPLERT.

L’esport és la millor medicina possible, per aconseguir uns hàbits saludables de vida, per evitar l’estrès, per evitar el sedentarisme, per estar mentalment més enforma,…. porta tants beneficis….

Practiquem esport i aprofitem la sort que tenim de viure on vivim, ja que d’esports anem sobrats, però no d’esportistes, que sempre volem més….

Bona temporada !!

Deixa un comentari

Previous post Ricki Morat es proclama campió de la Copa d’Andorra de golf
Next post Cinc medalles d’or i quatre de bronze del karatekes andorrans a la Copa Sant Feliu