Comença la temporada d’alpí amb els primers canvis de calendaris

Davant de l’imminent inici de la temporada en esquí alpí, la FAE ha informat mitjançat un comunicat de les modificacions del calendari de diferents dels seus esportistes.

D’aquesta manera Mireia Gutiérrez té prevista l’arribabada dimecres 18 de novembre a Levi (Finlàndia), on disputarà la Copa del Món d’eslàlom el dissabte 21 i diumenge 22. 

Per altra part, Joan Verdú i Àxel Esteve havien de competir dimecres i dijous a Zinal en dos gegants FIS, però han estat cancelats. Aquesta situació ha provocat modificacions que faran que competeixin el divendres 20 de novembre a Arosa (Suïssa) a un gegant FIS. Cinc dies més tard ho faran a Reiteralm (Àustria), més concretament els dies 25 i 26 en dos gegants FIS, per finalitzar el mes de novembre, els dies 29 i 30 de novembre, a la Copa d’Europa de gegant, també a Reiteralm. Aquesta era la planificació que s’ha vist modificada degut a una darrera informació de la FISon ha informat que “la Federació austríaca ha decidit postposar-les i buscar noves dates i ubicació, en principi per als dies 2 i 3 de desembre, en lloc encara per determinar”.

Foto: FAE.

Joan Verdú.

Deixa un comentari

Previous post Andorra tanca la Nations League davant Letònia
Next post L’Inter fitxa a Rodri com a Manager Esportiu