Comencen les estades del Barça a Encamp

La parròquia d’Encamp acull de nou, diferents seccions dels esports professionals del FC Barcelona, que durant aquest agost iniciaran la pretemporada. Des del passat diumenge al vespre, el primer equip de la secció d’hoquei patins ja es troba a la vila encampadana on “apretarà” en el treball físic, sigui amb patins o al camp de futbol per treballar amb patins.

El que està clar, es que el primer equip de la secció d’hoquei patins serà el primer que visiti Encamp, li seguirà el futbol sala, l’handbol i finalitzarà el bàsquet. Dels quatre equips, només el del bàsquet jugarà un amistós a Encamp. Serà el dia 26 d’agost davant el Morabanc Andorra. Una altra de les novetats, és la del primer equip d’handbol. Amb el canvi d’entrenador, cal recordar que Xavi Pascual ja no hi és, els handbolistes només estaran quatre dies a la vila encampadana, quan normalment hi estaven tota una setmana.

A la roda de premsa, l’entrenador blaugrana Edu Castro ha reconegut que “a Encamp estem molt bé i tenim unes condicions idíliques per entrenar, amb bona temperada i les màximes facilitats per part del comú i de tot els treballadors del pavelló”. El FC Barcelona d’hoquei patins suma el seu tercer any consecutiu fent part de la pretemporada a Encamp, però en cap dels tres anys ha disputat un partit de preparació com sí que fa el bàsquet. El tècnic blaugrana ha reconegut que “és cert que no s’ha donat l’opció, ens ho podem plantejar de cara al futur, si es possible”. Tot que els aficionats andorrans a l’hoquei patins, no han vist cap partit de preparació en el Principat, temporades anteriors a la pandèmia, l’equip culer sí que facilitava als jugadors de l’Hoquei Andorra poder anar a veure l’entrenament i així poder tenir contacte amb un dels millors equips d’hoquei patins del Món. 

El que està clar es que el FC Barcelona prepararà l’assalt a la Lliga Catalana de finals d’agost, on defensa títol i on és, com a totes les competicions on participa, el clar favorit.

Deixa un comentari

Previous post Margot Llobera consolida el 2n lloc en el Mundial de Bajas després de quedar segona a Hongria
Next post Víctor Alonso, nou fixatge de l’FC Santa Coloma