Complicat cap de setmana per Amalia Vinyes a Jerez

El Circuit de Jerez va acollir el cap de setmana passat (11 i 12 de novembre) la tercera cita de l’any del TCR Spain. La pilot andorrana Amalia Vinyes va anar a la cita andalusa amb el seu Audi RS3 LMS per continuar sumant quilòmetres en un vehicle que encara és nou per a ella.

A Jerez, Amàlia es va trobar amb problemes des de l’inici dels entrenaments. A la quali, quan estava intentant aconseguir un temps que li permetés sortir en posicions capdavanteres, va patir el trencament d’un palier en una frenada, la qual cosa el va obligar a fer una reparació d’emergència que li va permetre almenys signar el desè millor temps.

A la primera cursa, partint des de la desena posició, Amalia va poder remuntar un parell de posicions, però es va trobar amb un altre pilot que, en plena batalla per la posició, li va donar un cop que li va trencar l’amortiment i li va doblegar el xassís, tenint de retirar-se i posant així fi a qualsevol aspiració dacabar en les posicions de cap durant el cap de setmana.

A la segona, amb la graella invertida i, per tant, partint des de la pole, Amàlia es va trobar un cotxe molt difícil de conduir que no li permetia anar a fons a la majoria de les zones ràpides, perdent posicions fins a caure fins a la vuitena posició.

En paraules de l’andorrana, “el cap de setmana ha estat una autèntica bogeria i la veritat és que els incidents que hem tingut no ens han deixat rodar tant com ens hauria agradat. Esperem que en properes curses tinguem més sort i puguem continuar sumant quilòmetres amb l’Audi

Deixa un comentari

Previous post Entrenaments en neu per a Esteve, Vila i del Rio
Next post Grandvalira Resorts invertirà 34,5 milions d’euros per millorar infraestructures i serveis