Condicions perfectes a Kabdalis abans de les primeres curses FIS a Levi

L’equip masculí de tècnica es troba entrenant a Kabdalis (Suècia), on s’ha trobat unes molt bones condicions de neu. Després els quatre esquiadors, Àxel Esteve, Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella viatjaran a Levi (Finlàndia). També tenen previstes les primeres curses FIS en eslàlom i gegant.

En aquesta primera part de l’estada Kabdalis (Suècia) era l’escenari escollit. “Ens hem trobat menys gel pur que en anys precedents però les condicions són molt més noves, amb molta més neu que l’any passat. És neu bona per entrenar les dues disciplines, gegant i eslàlom”, ha explicat Fred Beauviel, responsable tècnic de l’equip.

El grup s’hi estarà fins aquest dissabte. Després l’expedició marxa a Levi (Finlàndia), i després d’un dia de descans -Levi acull diumenge precisament la Copa del Món femenina-, es reprendran els entrenaments a l’estació finlandesa, el dilluns.

Primeres curses FIS a Levi

La idea a Levi és “continuar entrenant eslàlom i gegant”. A partir de dilluns tindran quatre dies d’entrenament, un dia de descans i després quatre dies de curses, amb dos dies de gegant (18 i 19 de novembre) i dos dies d’eslàlom (20 i 21).

L’equip acabarà l’estada escandinava el dia 22 de novembre i tornarà a casa. Amb Esteve, Rius, Bartumeu i Cornella es troben el responsable tècnic, Fred Beauviel i l’entrenador Greg Ribotto.

Deixa un comentari

Previous post Vicky Jiménez jugarà el Creand Andorra Open amb un wildcard
Next post La Federació d’Atletisme es restructura